Aydınspor 1923'ün Galibiyeti Sevinçle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Galibiyeti Sevinçle Karşılandı

Aydınspor 1923\'ün Galibiyeti Sevinçle Karşılandı

Aydınspor 1923'ün sportif direktörü Ufuk Gezeroğlu, Ümraniyespor ile oynadıkları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmalarının sürpriz olmadığını söyledi.

03.11.2014 16:27  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün sportif direktörü Ufuk Gezeroğlu, Ümraniyespor ile oynadıkları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmalarının sürpriz olmadığını söyledi.

Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle hafta içinde süresiz idman boykotu kararı alan Aydınspor 1923'ün, şampiyon adayı Ümraniyespor'u 2-1 yenmesi yönetim ve taraftarlarınca sevinçle karşılandı.

Kulübün sportif direktörü Ufuk Gezeroğlu, yaptığı açıklamada, yaşanan olumsuzluklara rağmen futbolcuların formalarına ve taraftarlarına olan saygısını bu maçta ortaya koyduğunu belirtti.

Aydınspor 1923 takımın ligin en kaliteli takımı olduğunu ve 7 haftadır bunu herkese gösterdiklerini söyleyen Gezeroğlu, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız yüzümüzü karar çıkarmadı. Ümraniye karşısında da mükemmel oynadık. Futbolcular antrenmansız olmalarına rağmen sahada neler yapabileceklerini gösterdiler. Bazı dakikalarda rakibi, oyun anlamında sahada ezdik. Antrenmanlı olsak 90 dakika boyunca rakibi ezebilirdik. Futbolcularımızla gurur duyuyorum."

Rakiplerini 90 dakika boyunca takımın bireysel hataları haricinde pozisyon bulamadığını ifade eden Gezeroğlu, "Mükemmel düzeyde bir galibiyet aldık" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Galibiyeti Sevinçle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement