Aydınspor 1923'ün Kalesi Efelere Emanet - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'ün Kalesi Efelere Emanet

Aydınspor 1923\'ün Kalesi Efelere Emanet

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, Keçiörengücü'nden transfer ettiği 35 yaşındaki Aydınlı kaleci Ulaş Güler'in ardından Aydınspor altyapısından yetişen bir başka Aydınlı file bekçisi 28 yaşındaki Evren Özyiğit'le 2 yıllık anlaşma sağladı.

21.08.2015 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, Keçiörengücü'nden transfer ettiği 35 yaşındaki Aydınlı kaleci Ulaş Güler'in ardından Aydınspor altyapısından yetişen bir başka Aydınlı file bekçisi 28 yaşındaki Evren Özyiğit'le 2 yıllık anlaşma sağladı.

Son olarak Altay forması giyen Evren'le anlaşarak takımı Aydınlı kalecilere emanet ettiklerini ifade eden Sportif Direktör Seçkin Topçu, "Ulaş ve Engin Tuna'dan sonra Evren kardeşimizin de aramıza katılmasıyla tüm kalecilerimiz Aydınlı oldu. Kalemiz emin ellerde" dedi.

2002'de Aydınspor 1923 formasıyla tanışan Evren Özyiğit, daha sonra sırasıyla, Muğlaspor, Osmanlıspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediye ve Gençlikspor, Adanaspor'da oynadı. Öte yandan, altyapıdan 18 yaşındaki Canberk Ersan, profesyonel yapılarak A Takım kadrosuna alındı. Canberk'in gelecek vaadeden bir futbolcu olduğunu belirten teknik direktör Muharrem Uğur, "Yeni sezon öncesi altyapıdan Canberk'i profesyonel yaptık. İyi çalışıyor, yetenekli de bir futbolcu" dedi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'ün Kalesi Efelere Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement