Aydınspor 1923 Yeni Sezonda İddialı - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923 Yeni Sezonda İddialı

Teknik Direktör Ceviz: "İşimiz kolay değil. Sabırla, inatla, disiplinli bir şekilde çok çalışarak bilimden de yararlanarak genç oyuncuları vitrine çıkararak başarılı olacağız"

14.06.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, yeni sezonda iddialı olacaklarını söyledi.

Ceviz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonda mevcut kadronun iskeletini bozmadan 6 noktaya transfer yapmak istediklerini belirtti. Zor bir sezonun kendilerini beklediğini ifade eden Ceviz, "İşimiz kolay değil. Sabırla, inatla, disiplinli bir şekilde çok çalışarak bilimden de yararlanarak genç oyuncuları vitrine çıkararak başarılı olacağız" dedi.

Hem yönetim hem de teknik heyet olarak, iyi bir takım kurmanın yanı sıra Aydınspor 1923'e antrenman sahası ile sosyal tesis kazandırmanın öncelikleri arasında bulunduğunu kaydeden Ceviz, "Tesisleriyle kendi ayakları üzerinde durabilen örnek bir kulüp olabiliriz. Onursal başkanımız Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun destekleri, Valimiz Erol Ayyıldız başta olmak üzere mülki amirlerimiz, ilçe belediye başkanlarımız ile Buharkent'ten Didim'e kadar tüm halkımız Aydınspor 1923 için kenetlenmelidir" diye konuştu.

Ceviz, altyapıyı sağlam temeller üzerine oturtmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 takım arasında yer almak olduğuna işaret eden Ceviz, işlerinin kolay olmadığını, Göztepe, Malatyaspor, Hatayspor, Fethiyespor, Ankaragücü gibi güçlü takımlarla mücadele edeceklerini bildirdi.

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarının 12 Temmuz'da başlayacağını kaydeden Ceviz, Aydın'da 5 gün çalıştıktan sonra Gölcük Yaylası'na geçeceklerini sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923 Yeni Sezonda İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement