Aydınspor 1923 Yönetimi, Futbolculara İnegöl Maçının Cezasını Kesti - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Yönetimi, Futbolculara İnegöl Maçının Cezasını Kesti

Aydınspor 1923 Yönetimi, Futbolculara İnegöl Maçının Cezasını Kesti

Aydınspor 1923’ün İnegölspor ile oynadığı karşılaşmada fevri harekette bulunan futbolcular hakkında teknik heyet tarafından siyah beyazlı yönetime sunulan rapor karşılıksız kalmadı.

18.10.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'ün İnegölspor ile oynadığı karşılaşmada fevri harekette bulunan futbolcular hakkında teknik heyet tarafından siyah beyazlı yönetime sunulan rapor karşılıksız kalmadı. Siyah beyazlı yönetim 3 futbolcuya toplam 22 bin TL ceza kesildi.

Aydınspor 1923 7. Hafta karşılaşmasında evinde oynadığı İnegölspor maçına istenmeyen olaylar damga vurmuştu. Penaltı atma konusunda Nezir ve Tahir arasındaki kriz ile İsa ve Metincan arasındaki kavga maçtan çok gündeme oturan olaylar olmuştu. Duruma el atan Teknik Direktör Göksel Özdemir ise her iki olaydaki futbolcu disiplinsizliklerini raporla yönetime sunmuştu. Siyah beyazlı yönetim aldığı karar doğrultusunda üç oyuncuya para cezası verdiğini açıkladı.

3 Futbolcuya Toplam 22 Bin TL Ceza

Aydınspor 1923 Kulübünde yapılan açıklamada; "1 6 Ekim 2016 tarihinde oynanan Aydınspor 1923 - İnegölspor maçında saha içinde yaşanan olaylar tüm camiamızı üzmüştür. Futbolcu da olsa Yönetici de olsa taraftar da olsa hiç kimse Aydınspor 1923 Kulübünün kurumsal kimliğine ve marka değerine zarar veremez bu doğrultu da; Takımın penaltıcısı belli olması rağmen ve kenar yönetimin uyarılarına rağmen ısrarla penaltıyı atan futbolcumuz Mustafa Tahir Babaoğlu'na 10 bin TL, maç sonunda pas tartışması yüzünden Metin Can Cici'ye fiili temasta bulunan futbolcumuz İsa Akgöl'e 10 bin TL, büyüğüne saygısızca karşılık vermesinden dolayı futbolcumuz Metin Can Cici'ye de 2 bin TL para cezası ile cezalandırılmalarına yönetim kurulumuz tarafından karar verilmiştir" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Yönetimi, Futbolculara İnegöl Maçının Cezasını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement