Aydoğan, Bem-Bir-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydoğan, Bem-Bir-Sen'i Ziyaret Etti

Aydoğan, Bem-Bir-Sen\'i Ziyaret Etti

Bostanbaşı Belediye Başkanı ve 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Malatya Şubesi'ni ziyaret...

28.11.2013 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanbaşı Belediye Başkanı ve 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Hasan Aydoğan, Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, "Biz sizi bugün tanımıyoruz. Beş senedir sendika hem Memur Sen ve Bem-Bir-Sen olarak sizinle beraber buradaki üyelerimizden dolayı beraber çalıştık. Beş senedir hizmetlerinizi de görüyoruz. İnşallah Bostanbaşı'ndaki hizmetlerinizi Yeşilyurt'a da aksettireceğiniz inancımız tam" diye konuştu.

Hasan Aydoğan ise Bostanbaşı beldesine önemli çalışmalar yaptıklarını anımsatarak, bilgi birikimi ve tecrübelerini yeni dönemde merkez ilçe olacak Yeşilyurt için kullanmak istediklerini kaydetti.

Aydoğan, Bostanbaşı beldesini istişare ve ortak akılla yönettiklerini ifade ederek, "Beldemizi ortak akılla yöneterek, vatandaşlarımıza daha iyi imkanlar sunduk. Bostanbaşı'nda güzel hizmetler yaptık. Yeşilyurt içinde görev bize verilirse, bu yükün altında kalkacağımızı bunu başaracağımızı inancımız tamdır. Elimizdeki projelerle ilçemizi daha ileri seviyeye taşıyacağız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydoğan, Bem-Bir-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement