Aydoğdu'nun Terfi Hattı Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Aydoğdu'nun Terfi Hattı Yenileniyor

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir'e bağlı Aydoğdu Mahallesinin içme suyu terfi hattını yeniliyor.

09.11.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp ve kaçakların önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışma ile çelik borulardan oluşan 2 bin 300 metrelik terfi hattı polietilen borularla değiştirilerek yenileniyor.

İl genelinde yürüttüğü çalışmalarla Manisalıların içme suyu sorunlarına çözüm getiren ve su kayıp-kaçaklarının önlenmesini sağlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir'e bağlı Aydoğdu Mahallesinde de içme suyu terfi yeniliyor. Vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak için İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmayla geçmiş yıllarda döşenen ve zaman zaman sorunlar yaşatan terfi hattı yenileniyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak içme suyu terfi hatlarını yenileyerek hem su kalitesini arttırmak hem de su kayıp ve kaçaklarını en düşük seviyeye indirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Aydoğdu Mahallemizde de uzun yıllar önce döşenen ve ömrünü tamamlayan terfi hattında zaman zaman sorunlar meydana gelmekteydi. Bu nedenle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimizce yapılan çalışmayla Aydoğdu Mahallesinin çelik borulardan oluşan 2 bin 300 metrelik terfi hattı 140'a 32 polietilen borularla değiştirilerek yenileniyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydoğdu'nun Terfi Hattı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement