Aygaz'dan Abonelerine İndirimli Otogaz - Son Dakika
Güncel

Aygaz'dan Abonelerine İndirimli Otogaz

Aygaz ve Mogaz istasyonlarından otogaz alışverişi yapan Vodafone aboneleri, her 50 liralık otogaz alımında 5 lira olmak üzere 30 Kasım’a kadar yapacakları üç alışverişte toplamda 15 lira tutarında indirim kazanacak.

03.11.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aygaz ve Mogaz istasyonlarından otogaz alışverişi yapan Vodafone aboneleri, her 50 liralık otogaz alımında 5 lira olmak üzere 30 Kasım'a kadar yapacakları üç alışverişte toplamda 15 lira tutarında indirim kazanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Aygaz, otogaz kullanıcılarına avantajlar sunmaya devam ediyor. Aygaz, Vodafone ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında tüketicilere otogaz alışverişlerinde anında indirim olanağı sunuyor. 30 Kasım'a kadar geçerli olacak kampanyayla Vodafone aboneleri her 50 liralık otogaz alımında 5 lira hediye otogaz kazanacak. Aboneler, kampanya süresince aynı şifreyi üç kez kullanarak toplam 15 lira hediye otogaz kazanma fırsatı yakalayacak.

Kampanya kapsamında 6666'ya AYGAZ yazıp SMS gönderen otogaz kullanıcısı Vodafone abonelerine bir kampanya şifresi iletilecek. Tüketicilere ulaşan bu şifreler, Aygaz veya Mogaz Otogaz istasyonlarında bulunan Kiosk üzerinden teyit edilerek, Parokart'a yüklenecek. Bu yükleme sonrası 50 lira ve üzeri otogaz alışverişinde 5 lira indirim anında kullanılabilecek.

Kiosk bulunmayan Aygaz veya Mogaz Otogaz istasyonlarında Vodafone abonelerine iletilen şifre, istasyon görevlilerince sistemlerinden teyit edilerek, tüketicinin anında indirimden yararlanması sağlanacak. Kiosk bulunmayan istasyon eğer Paro üyesi ise indirim yine Parokart üzerinden gerçekleştirilecek.

Yirmi bin kişiyle sınırlı kampanyanın şifreleri, 15 Aralık 2014'e kadar kullanılabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aygaz'dan Abonelerine İndirimli Otogaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement