Aygaz'dan Bahar Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Aygaz'dan Bahar Kampanyası

Aygaz, "Aygaz Dönüşümcü Kulübü"ne üye olan ve servislere gaz bakımı için gelen araç sahiplerine, ücretsiz gaz ayarının yanı sıra ilk 50 TL’lik otogaz alımlarında 10 TL anında indirim, sonrasındaki 1.000 TL’ye kadar olan otogaz alımları boyunca ise yüzde 5 paropuan kazandırıyor.

10.04.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aygaz, "Aygaz Dönüşümcü Kulübü"ne üye olan ve servislere gaz bakımı için gelen araç sahiplerine, ücretsiz gaz ayarının yanı sıra ilk 50 TL'lik otogaz alımlarında 10 TL anında indirim, sonrasındaki 1.000 TL'ye kadar olan otogaz alımları boyunca ise yüzde 5 paropuan kazandırıyor.

Aygaz açıklamasına göre, şirket, düzenlediği kampanyalarla otogaz kullanıcılarına avantajlar sunmaya devam ediyor. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında Aygaz Dönüşümcü Kulübü'ne üye olan servislere gaz bakımı için gelen tüketiciler, hem ücretsiz gaz ayarı fırsatından yararlanıyor hem de ilk 50 TL'lik otogaz alımlarında 10 TL anında indirim, sonrasındaki 1.000 TL'ye kadar olan otogaz alımları boyunca da yüzde 5 paropuan olmak üzere toplamda 60 TL'ye varan otogaz hediyesi kazanıyor. Bu kampanya ile tüketiciler Aygaz Dönüşümcü Kulübü üyesi firmalarda araçlarına bahar bakımı yaptırarak, araçlarını hem daha ekonomik, hem de güvenli bir şekilde kullanmaya devam etmiş olacak.

Ücretsiz gaz ayarından yararlandıktan sonra kulüp üyesi dönüşüm atölyesinden şifreli bakım kartı alan tüketiciler, otogaz istasyonlarda bulunan kiosk ekranlarına, aldıkları şifreyle parolu kart ve cep telefonu numaralarını girerek kampanyaya kayıt olacak. Bu işlemle 10 TL değerinde paropuanı kartlarına yükleyen tüketiciler, o an gerçekleştirecekleri 50 TL veya üzeri otogaz alımında hak kazandıkları indirimi kullanabilecek. Tüketiciler, sonraki 1.000 TL'lik alımlarına yönelik yüzde 5 paropuan faydasını da kartlarına yüklemiş olacak. Kiosk bulunmayan istasyonlarda ise kampanya istasyon görevlilerinin yapacakları girişle ya da 444 4 999 Aygaz Hizmet Hattı aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Aygaz Otogaz Facebook sayfasında kampanyaya özel olarak tasarlanan Depometre adlı uygulamayı ziyaret eden tüketiciler, araçlarının yakıt tüketimlerini ideal değerlerle karşılaştırabiliyor ve araçlarının performansını görebiliyor. Buna ek olarak, uygulamada tüketicilerin ücretsiz gaz ayarı hizmeti alabilecekleri üye servisler de gösteriliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aygaz'dan Bahar Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement