Aygaz'dan LÖSEV'e Bağış Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Aygaz'dan LÖSEV'e Bağış Kampanyası

Aygaz\'dan LÖSEV\'e Bağış Kampanyası

Aygaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında lösemili çocukların tedavilerine yardımcı olmak amacıyla bir kampanya başlattı.

15.04.2014 11:34  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aygaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda lösemili çocukların tedavilerine yardımcı olmak amacıyla bir kampanya başlattı. Aygaz, kampanya süresi boyunca kayıtlı Paro kartla yapılan her Aygaz otogaz, Mogaz otogaz, Aygaz tüpgaz ve Pürsu alışverişinin yüzde 1'ini, müşterileri adına LÖSEV'e bağışlayacak.

Aygaz açıklamasına göre,  Aygaz'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği LÖSEV'e Bağış Kampanyası, otogaz-tüpgaz ve Pürsu ürünlerini kapsıyor. Aygaz, 23 Nisan günü alınacak her litre otogazın cirosunun yüzde birini LÖSEV'e bağışlayacak. Bunun için, istasyonlardan yakıt alacak sürücülerin Paro kartlarını kullanmaları gerekiyor.

Kampanya, otogaz alışverişlerinden farklı olarak, tüpgaz ve Pürsu alımlarında bir hafta boyunca geçerli olacak. 23-30 Nisan tarihleri arasında Paro kart kullanılarak yapılan ev tüpü" veya "Pürsu" alışverişlerinin yüzde 1'i de yine Aygaz tarafından müşteriler adına LÖSEV'e bağışlanacak.

Katılımcılar, Paro üyesi olan tüm Aygaz ve Mogaz bayi ve istasyonlarında, aktivasyonu gerçekleştirilmiş Paro kartlarıyla kampanyada yer alabilecek. Tüketiciler, böylelikle hem puan kazanmaya devam edecek, hem de lösemili çocuklara yardım etmiş olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aygaz'dan LÖSEV'e Bağış Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement