Aygaz'dan "Ücretsiz Bakım ve Hediye Otogaz" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Aygaz'dan "Ücretsiz Bakım ve Hediye Otogaz" Kampanyası

LPG alımında Aygaz'ı tercih eden sürücüler, ücretsiz gaz ayarı ve 50 TL'ye varan otogaz hediyesi kazanma fırsatı yakalayacak.

11.11.2015 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LPG alımında Aygaz'ı tercih eden sürücüler, ücretsiz gaz ayarı ve 50 TL'ye varan otogaz hediyesi kazanma fırsatı yakalayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aygaz, araçlarını otogaza dönüştüren ve Aygaz Dönüşümcü Kulübü üyesi olan servislerde araç bakımı yaptıran tüketicilere yönelik kampanyalarına devam ediyor.

Kampanya kapsamında, dönüşüm servislerinde araçlarına ücretsiz gaz ayarı yaptıran tüketiciler, ilk iki 50 TL'lik otogaz alımlarında anında kullanabilecekleri 7,5 TL'lik hediye otogaz ve 700 TL'ye kadar her otogaz alımlarında yüzde 5 Paropuan, toplamda 50 TL'ye varan hediye otogaz kazanacak.

Aygaz'ın kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin, işlemlerini yaptırdıktan sonra Aygaz Dönüşümcü Kulübü üye işyerlerinden aldıkları şifrelerle Aygaz ve Mogaz otogaz istasyonlarına başvurmaları yeterli olacak.

Tüketiciler, kampanyayla ilgili bilgilerin yanı sıra otogaz kullanımı ve otogaz dönüşümüne ilişkin tüm bilgiye, Aygaz tarafından hizmete sunulan otogaz dönüşüm portalı "www.otogazla.com"dan ulaşabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aygaz'dan 'Ücretsiz Bakım ve Hediye Otogaz' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement