Aygaz Ev Tüpü Alanlar Kazanmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Aygaz Ev Tüpü Alanlar Kazanmaya Devam Ediyor

Aygaz Ev Tüpü Alanlar Kazanmaya Devam Ediyor

Aygaz, müşterilerine 30 TL Worldpuan veya 5 taksit" fırsatı sunmaya devam ediyor.

24.04.2014 08:21  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aygaz, müşterilerine "30 TL Worldpuan veya 5 taksit" fırsatı sunmaya devam ediyor. 15 Haziran 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında, World üye işyeri olan bayilerden Worldcard ile farklı günlerde tek ödemeyle yapılan ev tüpü alımında; ilk alışverişte 10 TL, ikinci alışverişte 10 TL, üçüncü alışverişte 10 TL olmak üzere üç tüpte toplam 30 TL Worldpuan kazanılabilecek veya 5 taksitte ödeme yapılabilecek.

Aygaz, düzenlediği kampanyalarla tüketiciye avantajlar sunmaya devam ediyor. Aygaz, Yapı Kredi Bankası işbirliğinde gerçekleştirilen kampanyayla tüketicilere ekstra Worldpuan veya taksit imkânı sunmaya devam ediyor.

Aygaz, 15 Haziran 2014 tarihine kadar World üye işyeri olan bayilerinden Worldcard ile farklı günlerde tek ödemede yapılacak ev tüpü alışverişlerinde; birinciye 10 TL, ikinciye 10 TL, üçüncüye 10 TL olmak üzere toplam 30 TL Worldpuan hediye ediyor. Ayrıca, dileyen müşteri alışverişini 5 taksite bölerek ödeme fırsatına sahip oluyor.

23 Haziran 2014 tarihine kadar alışverişin yapıldığı kredi kartlarına yüklenecek olan kampanya puanları, 4 Temmuz 2014 tarihine kadar kullanılabilecek. Kampanyaya her tüketici en fazla üç ev tüpü alışverişiyle katılabilecek ancak taksit fırsatından kampanya süresi boyunca istenildiği kadar yararlanılabilecek.

Tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ev tüpü alışverişlerinde geçerli olacak olan kampanyadan, Albaraka, TEB ve Vakıfbank kart sahipleri de faydalanabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aygaz Ev Tüpü Alanlar Kazanmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement