Ayhan Çelik Cinayeti Sanıkları Beraat Etti - Son Dakika
Güncel

Ayhan Çelik Cinayeti Sanıkları Beraat Etti

Samsun’da 4 yıl önce meydana gelen Ayhan Çelik cinayetiyle ilgili tutuksuz olarak yargılanan 1’i kadın 4 kişi beraat etti.

16.03.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 4 yıl önce meydana gelen Ayhan Çelik cinayetiyle ilgili tutuksuz olarak yargılanan 1'i kadın 4 kişi beraat etti.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Ataköy Mahallesi'nde meydana gelmişti. 4 Mart 2013 tarihinde Ayhan Çelik'in (41) tabancayla vurulup bir kısmı yakılmış cesedinin bulunmasının ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Faili Meçhul Cinayetler Bürosu ekipleri Çelik'in cep telefonundan kayıp olduğu gün kimlerle konuştuğunu belirlemek amacıyla baz istasyonlarını takibe aldı. İddiaya göre, yapılan teknik takibin ardından öldürülen Ayhan Çelik'in kaybolduğu dönem A.K. ile cep telefonundan görüşerek bir araya geldiklerini tespit etti. Ekipler A.K. (26) ve olayla ilgisi olabileceğini düşündüğü S.K.(24), S.Z.(33) ve T.H.(25) isimli kadını yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K. tutuklandı ve diğer 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bir süre cezaevinde tutuklu bulunan A.K., yapılan itiraz sonucu serbest bırakıldı.

Tutuksuz bulunan 4 kişinin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 4 yıl süren yargılanmaları bugün sona erdi. Davanın son duruşmasında A.K. duruşmada hazır bulunurken, diğer sanıklar katılmadı. A.K. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Suçlamayı kabul etmiyorum. Yapan çeksin. Beraatimi istiyorum" dedi.

Baba Bayram Çelik, olayı sanıkların işlediğini ileri sürerek şikayetçi olduğunu söyledi.

Ölen Ayhan Çelik'in eşi Döndü Çelik ise kocasını sanıkların öldürdüğünü iddia ederek cezalandırılmalarını istedi.

Mahkeme heyeti toplanan deliler doğrultusunda cinayeti işlediği iddia edilen A.K. ile S.K., S.D. ve T.G. adlı kadının "delil yetersizliğinden" beraatlerine karar verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayhan Çelik Cinayeti Sanıkları Beraat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement