Ayhan Gider Yenice'de Hayır Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Ayhan Gider Yenice'de Hayır Yemeğine Katıldı

Ayhan Gider Yenice\'de Hayır Yemeğine Katıldı

Çanakkale’nin Yenice ilçesindeki Eski Yenice Mahallesinde düzenlenen geleneksel hayır yemeği AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile yapıldı.

17.04.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Yenice ilçesindeki Eski Yenice Mahallesinde düzenlenen geleneksel hayır yemeği AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile yapıldı.

Yenice ilçesinde Eski Yenice Mahallesi halkının katkıları ile her yıl düzenlenen geleneksel hayır yemeği öncesinde mahalle camisinde Kuran-ı kerim ve mevlid-i şerif okundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Yenice ilçe Kaymakamı Musa Evin, Belediye Başkanı Veysel Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Güngör, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, İl Genel Meclis Üyeleri, Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Özkan'ın katıldığı hayır yemeğinde 3 bin kişiye taskebabı, pilav,ayran ve tatlı ikram edildi.Eski Yenice Mahalle Muhtarı Şaban Yiğit "Mahalle halkının katkıları ile düzenlenen hayır yemeğine katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Milletvekili Ayhan Gider Yenice ilçesinden ayrılarak ilçeye bağlı Aşağı Karaaşık köyü geleneksel köy hayrına katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayhan Gider Yenice'de Hayır Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement