Ayhan Şahenk Vakfından Bin Öğrenciye Yardım - Son Dakika
Yerel

Ayhan Şahenk Vakfından Bin Öğrenciye Yardım

Ayhan Şahenk Vakfından Bin Öğrenciye Yardım

Niğde'de Ayhan Şahenk Vakfı tarafından sosyal yardım uygulamaları kapsamında bin öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı

31.10.2013 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de Ayhan Şahenk Vakfı tarafından sosyal yardım uygulamaları kapsamında bin öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen programa, Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Vural, Okul İdarecileri ve öğrenciler katıldı.

Vural, yaptığı konuşmada, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini Niğde'de yıllardır gösteren Ayhan Şahenk Vakfı tarafından öğrencilere yapılan yardımların anlamlı olduğunu söyledi.

Vakfının artık geleneksel hale gelen yardımlarıyla Niğde'de önemli bir görev üstlendiğini işaret eden Vural, "Bu vesileyle Ayhan Şahenk Vakfına, yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışınızın diğer Niğdelilere de örnek olmasını diliyor ve onlardan da aynı duyarlılığı bekliyoruz. Bu bağlamda Niğdemizin bağrından çıkarak, doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermeden dünyanın sayılı iş adamlarından olan merhum Ayhan Şahenk beyefendiyi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

Vakıf Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan ise 14'ncüsü gerçekleştirilen öğrenci yardımları programlarının Ayhan Şahenk'in sağlağında başladığını söyledi.

Eraslan, şöyle devam etti:

"Bu armağanları sizlere sağlığında hediye etmeye başlayan ve devam etmesi için kurduğu vakıf aracılığı ile devam eden merhum Ayhan Şahenk Niğde'nin önde gelen, saygı duyulan bir kişisidir. 'Çocuklar bizim her şeyimizdir, geleceğimizdir' demiştir. Onda çocuk sevgisi yurt sevgisinin ötesinde ve bir de Niğde sevgisi çok ağır basmaktadır. Niğde'yi 'Niğde benim ana kucağım' diyerek tanımlayan Ayhan Şahenk'i bizlere bu imkanı verdiği için, böyle başarılı bir işte bizleri de çalıştırma imkanı sağladığı için rahmetle ve saygıyla anıyoruz."

Konuşmaların ardından Cumhuriyet konulu şiiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu, futbol ve basketbol gösterisi sunuldu.

Vakıf, bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Niğde Merkez'de 400, Altunhisar, Çamardı, Bor, Çiftlik ve Ulukışla İlçelerinde 120'şer ilkokul ve ortaokul öğrencisine yardım yaptı. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayhan Şahenk Vakfından Bin Öğrenciye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement