Ayküsad'ın 2014-2015 Çalışma Programı Yoğun - Son Dakika
Yerel

Ayküsad'ın 2014-2015 Çalışma Programı Yoğun

Ayküsad\'ın 2014-2015 Çalışma Programı Yoğun

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Kültür ve Sanat Derneği (AYKÜSAD) gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda, 2014-2015 yılında yapılacak çalışma programını açıkladı.

02.10.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Kültür ve Sanat Derneği (AYKÜSAD) gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda, 2014-2015 yılında yapılacak çalışma programını açıkladı.

AYKÜSAD Başkanı Emel Karateke'nin öncülüğünde, 'İhsan Dede'nin' yerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AYKÜSAD yöneticileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Toplantıda; 2014 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiği gözlenen Başkan Karateke'nin, 2014-2015 çalışma yılına ait hazırlanan program hakkında da dernek üyeleriyle yönetim kurulu arasında görüş alışverişinin yapılmasını sağladığı gözlendi.

Bu kapsamda 11 Ekim tarihinde dernek merkezinin bulunduğu Ayvalık Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi binasında başlayacak olan Çocuk Resim Atölyesi başta olmak üzere, TRT'nin unutulmaz sanatçısı Melda Duygulu'nun öncülüğünde kurulacak Çocuk Korosu ile çocukların resim ve müziğe yönlendirilmesi için yoğun bir çalışma yapılacağı bildirildi.

Söz konusu çalışma programı kapsamında; Ayvalık'ta ilk kez; Osmanlı'nın unutulmaya yüz tutmuş gravür resim sanatlarından Kaat-ı Sanat Atölyesi'nin hayata geçirileceği öğrenilirken,

Program kapsamında; temel resim ve resim atölyeleri ile ahşap boyama ve sır altı seramik boyama atölyeleri çalışmalarının hayata geçirileceği bildirildi.

KAYITLAR SÜRÜYOR

AYKÜSAD'ın çalışkan dernek başkanı Emel Karateke, her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacaklarını vurgulayarak, atölye çalışmalarına katılmak isteyen kursiyerlere yönelik kayıtların sürdüğünü ve bu çalışmalar hakkında bilgi almak isteyenlerin 0530 9658402 nolu telefondan gerekli bilgilere ulaşabileceklerinin altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayküsad'ın 2014-2015 Çalışma Programı Yoğun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement