Aylin Aslım ile Tatlı Rüyalar   - Son Dakika
Güncel

Aylin Aslım ile Tatlı Rüyalar

Aptamil, Aylin Aslım'ın seslendirdiği Minik Adımlar albümüyle annelere keyifli yolculuklarında eşlik ediyor.

18.05.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bebek sahibi olan annelerin internette en çok aradıkları şeylerden biri de ninniler ve çocuk şarkıları. Bu gerçekten yola çıkan Aptamil, annelik yolculuğunda kadınları desteklemek için "Minik Adımlar" albümünü hazırladı. Lansmanı Anneler Günü'nde yapılan albüme Aylin Aslım hayat verdi.

Minik Adımlar, beş ninni ve çocuk şarkısından oluşuyor. Albümde "Uyusun da Büyüsün", "Benim Annem Güzel Annem", "Uyu Yavrum Uyu Yine Sabah Oluyor", "Twinkle Twinkle Little Star" ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem'in söylediği Balkan ninnisi "Ay Lulu (Mehmed's Lulaby)" ninnileri ile "Arı Vız Vız", "Kırmızı Balık", "Küçük Kurbağa","Mini Mini Bir Kuş" ve "Fış Fış Kayıkçı"çocuk şarkıları yer alıyor.

İsme özel seslendirme

Lansmanı 10 Mayıs Pazar Anneler Günü'nde yapılan albüm, ilk1000adim.com websitesi ile ios ve android cihazlara indirilebilen Adım Adım Uyku mobil uygulaması üzerinden dinlenebiliyor. Uygulamayı mobil aplikasyon üzerinden dinleyecekleri bir de sürpriz bekliyor. 500 sık kullanılan bebek ismi için Aylin Aslım'ın yaptığı özel seslendirme sayesinde şarkılar, isme özel hitapla dinlenebiliyor; anneler tüm şarkıları bebeklerinin isimlerine özel olarak çalabiliyor.

Caddebostan'da Anneler Günü

Minik Adımlar albümünün annelerle ilk buluşma noktalarından biri de, Aptamil'in Anneler Günü etkinliklerini düzenlediği Caddebostan oldu. Etkinliğe katılan Aylin Aslım, minik hayranları ile buluşarak imza dağıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aylin Aslım ile Tatlı Rüyalar   - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement