Aylin Nazlıaka Kesin İhraç İstemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi (2) - Son Dakika
Politika

Aylin Nazlıaka Kesin İhraç İstemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi (2)

Nazlıaka YÜKSEK DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ CHP Parti Meclisi (PM), Atatürk fotoğrafınının indirildiği iddiasıyla gündeme gelen, Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi.

07.02.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazlıaka YÜKSEK DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

CHP Parti Meclisi (PM), Atatürk fotoğrafınının indirildiği iddiasıyla gündeme gelen, Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nden çıkan karar üzerine yazılı bir açıklama yapıldı. PM'nin açıklamasında, şöyle denildi:

"CHP'li bir milletvekilinin TBMM makam odasının duvarındaki Mustafa Kemal Atatürk resmini indirdiğine ilişkin, asılsız ve gerçeğe aykırı iddialar ortaya atarak, CHP'nin kamuoyunda tartışılmasına neden olan Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Aylin Nazlıaka'nın, parti tüzüğünün 68/A ve F ile 70/A-a-b hükümleri uyarınca tedbirli olarak kesin ihraç istemeyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir." - Pm

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Aylin Nazlıaka Kesin İhraç İstemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement