Aymato İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Yerel

Aymato İçin Geri Sayım Başladı

Aymato İçin Geri Sayım Başladı

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Nazilli’nin ilk matematik olimpiyatı Aydınlık Matematik Olimpiyatı (AYMATO) için geri sayım başladı.

18.04.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Nazilli'nin ilk matematik olimpiyatı Aydınlık Matematik Olimpiyatı (AYMATO) için geri sayım başladı.

Nazilli Özel Aydınlık Okullarının her yıl düzenlemiş olduğu ve geleneksel hale getirdiği kısa adı AYMATO olan Aydınlık Matematik Olimpiyatları 19 Nisan 2014 Cumartesi günü düzenlenecek. Katılımın her geçen yıl artarak devam ettiği, Nazilli ve civar ilçelerdeki ilkokul öğrencilerinin katıldığı olimpiyata bu yıl da yüksek bir katılım bekleniyor.

Matematiğin soyut bir bilim olduğunu ifade eden Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker; "Haliyle matematik dersine de öğrencilerin ilgisini çekmede öğretmenler zorlanabilmekteler. Matematiğin sevdirilmesi, bu konuda ilgili olan öğrencilerin ilgilerinin artırılması ve başarının da ödüllendirilmesi için yaptığımız AYMATO'nun bu yıl 6.'sını düzenleyecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız olimpiyata her yıl yoğun bir katılım oluyor. Bu sene de şimdiye kadar yapılan başvuruların sayısına bakarsak, yine yoğun bir katılım olacağı anlaşılıyor. Her yıl katılımın yüksek olması bizleri ödüller konusunda artış yapmaya götürdü. Başvurular şu an itibari ile devam etmekte; ancak dolmasına da çok az kaldı. Ben şimdiden olimpiyata katılacak olan öğrencilerimize başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. Ayrıca tüm okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize öğrencilerini bu tür organizasyonlara katılımları noktasında cesaretlendirici oldukları için teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aymato İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement