Aynı Gün 2 Ani Ölüm - Son Dakika
Güncel

Aynı Gün 2 Ani Ölüm

Eskişehir’in Seyitgazi ve Sivrihisar ilçelerinde yolda yürürken ve bahçede traktörünü tamir ederken aniden hayatlarını kaybeden 2 kişi ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

13.05.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ve Sivrihisar ilçelerinde yolda yürürken ve bahçede traktörünü tamir ederken aniden hayatlarını kaybeden 2 kişi ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Seyitgazi'nin Gökçegüney mahallesinde dün saat: 15.00 sıralarında H.D. isimli vatandaş yolda yürüdüğü esnada yere düşerek hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede yapılan otopsisinde vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tespit edilirken, C.Savcısının talimatı doğrultusunda gerekli soruşturmaya başlandığı belirtildi.

Sivrihisar ilçesi Aşağıkepen Mahallesinde ise yine aynı gün saat: 23.30 sıralarında, B.S. isimli vatandaş, evinin bahçesinde traktörünü tamir ettiği esnada olduğu yere düşüp hayatını kaybetti. C.Savcısının talimatı ile cenaze, kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aynı Gün 2 Ani Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement