Yine Göçmen Faciası! Ege Sahilinde 20 Ceset Kıyıya Vurdu - Son Dakika
Güncel

Yine Göçmen Faciası! Ege Sahilinde 20 Ceset Kıyıya Vurdu

Yine Göçmen Faciası! Ege Sahilinde 20 Ceset Kıyıya Vurdu

Jandarma, Ege sahillerinde 20 sığınmacının cesedini buldu. Kıyıya vuran cesetler arasından çocuklar da var.

05.01.2016 12:03  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma, Ege sahillerinde 20 sığınmacının cesedini buldu. Kıyıya vuran cesetler arasında üç çocuğun da bulunduğu kaydedildi.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Mahallesi'ndeki Martı Sitesi sahiline şu ana kadar çoğu çocuk olan 13 kaçak göçmenin cansız bedeni vurdu. Ölü sayısının artmasından endişe edilirken bir facia haberi de İzmir'in Dikili İlçesi'nden geldi. Dikili'nin Kumburnu mevkiinde kıyıya cocuk ve kadınların da bulunduğu 7 mültecinin daha cansız bedeni vurdu.

CESETLERDEN 11'İ AYVALIK KIYISINA 10'U DİKİLİ KIYISINA VURDU

Cesetlerden 13'ü Ayvalık kıyılarında, 7'sinin de Dikili kıyılarında bulunduğu bildirildi. Sahil güvenlik yetkilisi üç tekne ve bir helikopterin hayatta kalan olup olmadığını araştırdığını söyledi.


DİKİLİ'DEN KALKAN BOT ALABORA OLMUŞTU

Bugün saat 05.00 sıralarında, İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Salihleraltı bölgesinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için denize açılan 40 kaçağın içinde bulunduğu lastik bot, bir süre sonra fırtınadan dolayı alabora oldu.


MİDİLLİ AVRUPA'YA GİRİŞ KAPISI

Geçen yıl Yunanistan'a 500 binden fazla sığınmacının girdiği belirtiliyor. Türk kıyılarından 10 km kadar uzakta bulunan Midilli Adası, binlerce sığınmacı için Avrupa'ya giriş kapısı konumunda. Sığınmacıların çoğu Suriye'deki iç savaştan ve IŞİD teröristlerinin vahşetinden kaçıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yine Göçmen Faciası! Ege Sahilinde 20 Ceset Kıyıya Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • infiniti: allah kimseyi vatanından ayırıp gurbet ellere düşürmesin 10 0 Yanıtla
  • İnsan: Yorumculara bakıyorumda insanlıklarını kaybetmişler.. 3. Dünya savaşı kapıda artık.. Rabbim iyileri korusun kötüleri kahr eylesin.. Bu ölümlere sevinenleride kahr eylesin.. 7 1 Yanıtla
  • vatansever: Bu insanlari bu hale geterenlerin Allah belasini versin vijdansizlar birde muslumaniz diye gecililer 5 0 Yanıtla
  • SHASKIN (şaşkın) : Insanlari oyuncak yaptilar.... 2 0 Yanıtla
  • (*: Kentte birlik ya da heyecan yok... Kim soylediyse yalan soylemis hocam... Bol dogulu ve suriyeli gocu var... 1 0 Yanıtla
  • xyz: vebale esed esed diye haykıranlarındır! 0 0 Yanıtla

Advertisement