Aydın'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu

Aydın\'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin pis su atık rögarının bulunduğu bölümde, bir ay arayla ikinci kez cenin bulundu.

02.03.2015 13:49  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesindeki kadın doğum hastanesinin pis su rögarında bir ay arayla ikinci bir cenin daha bulundu.

AYNI GÖREVLİ YİNE CENİN BULDU

Olay, bu sabah saat 09.00 sıralarında Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Her sabah hastane bahçesindeki temiz ve pis su atık rögarını temizleyen görevli, beton kapağı açarak iki metre derinliğindeki çukura girdi. Yaklaşık 1 ay önce de aynı şekilde bir cenin bulan görevli, rögarda ikinci bir cenin olduğunu fark edince durumu polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerde ceninin 3-4 aylık olduğu tespit edildi.

HASTANE İÇERİSİNDEN ATILMIŞ

Cenini bulan temizlik görevlisi, polise verdiği ifadesinde her gün düzenli olarak rögarı temizlediğini ve ceninin kuyuya atılmış olma ihtimalinin olmadığını belirtti. Atık su rögarının servisler ve yatan hasta bölümüne bağlı olduğunu kaydeden görevli, ceninin hastanenin bu bölümlerinden birisinden sürüklenmiş olabileceğini iddia etti.

MERAKLI KALABALIK ZOR ANLAR YAŞATTI

Temizlik görevlisi tarafından bir torbaya konan cenin, incelenmek üzere hastane morguna kaldırıldı. Yaklaşık iki saat süren çalışmalar sırasında çevrede toplanan meraklı kalabalık, polise zor anlar yaşattı. Kalabalık polis ve özel güvenlik ekipleri tarafından güçlükle bölgeden uzaklaştırıldı.

DAHA ÖNCE DE BULUNMUŞTU

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ait pis su atık rögarında 6 Şubat tarihinde de dört aylık bir cenin bulunmuştu. Ceninin kime ait olduğu, düşük mü yoksa kürtaj sonucu mu doğduğunun tespit edilmesi için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yuvalı : insanlarimizda vicdan diye birsey kalmadi Allah korkusu yok imani eksik yada imani olmayan insanlar cogaldikca bunlarda normallasiyor yazik nediyelim 9 0 Yanıtla
  • Yusuf: Aydın'da herşey olur Allah islah etsin 0 2 Yanıtla

Advertisement