Aynı Kazada Ölen 9 Kişi Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Aynı Kazada Ölen 9 Kişi Yan Yana Toprağa Verildi

Aynı Kazada Ölen 9 Kişi Yan Yana Toprağa Verildi

Niğde'de meydana gelen kazada yaşamını yitiren 11 kişiden 9'u memleketleri Adıyaman'da Kürtçe ağıtlarla yan yana gömüldüler.

26.09.2015 08:51  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin Bor ilçesinde otomobil ile çarpışan hafif ticari araçta ölen 11 kişiden 9'u memleketleri Adıyaman'ın Gerger ilçesinde yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

KATLİAM GİBİ KAZA

İstanbul'da oturan Kamar ailesi fertleri, 29 yaşındaki Yunus Kamar'ın nişan töreni için memleketleri Adıyaman'a yola çıktı. Kamar ailesi fertlerinin bulunduğu Yunus Kamar yönetimindeki 34 BA 4388 plakalı hafif ticari araç, dün sabah Niğde'nin Bor ilçesi yakınlarında Hamdullah Akyüz yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada, hafif ticari araçtaki 11, otomobildeki 2 kişi öldü. Ölenlerin cenazeleri otopsi ardından yakınlarına teslim edildi.

NİŞAN İÇİN GİDİYORLARDI

Hafif ticari araçta ölen Cemal ve Nigar Kamar'ın cenazeleri toprağa verilmek üzere İstanbul'a götürülürken, nişanlanmak için Adıyaman'a giden Yunus ile Ali, Zeynep, Nesibe, Ahmet, Adem, Muhammet, Evren ve Reyhan Kamar'ın cenazeleri Adıyaman'a getirildi. Yeni Mezarlık'ta yıkama ve kefenleme işleminin ardından 9 kişi için cenaze namazı kılındı. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve yakınlarının katıldığı cenaze namazının ardından 9 kişinin cenazeleri, nişan için gidecekleri Gerger'in Gürgenli köyüne götürüldü.

KÜRTÇE AĞITLAR YAKILDI

Ölüm haberlerinin ardından yan yana mezarları hazırlanan 9 kişinin cenazelerinin gelmesinin ardından köyde Kürtçe ağıtlar yükseldi. Köy mezarlığında tekrar kılınan cenaze namazının ardından Kamar ailesinin 9 ferdi, yan yana açılan mezarlara defnedildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aynı Kazada Ölen 9 Kişi Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Necati: Takdiri ilahi kader 22 2 Yanıtla
  • kartal: Allah yakinlarina sabr-i cemil ihsan etsin... cok zor durum.... 23 0 Yanıtla
  • adiyaman: allah rahmet etsin 19 0 Yanıtla
  • caglar: mekanları cennet olsun 16 0 Yanıtla
  • Bozo: allah rahmet etsin kürt türk kardeştir 14 0 Yanıtla
  • Kermit: Hepsine Allah rahmet etsin 12 0 Yanıtla
  • tty: Asiri hizdan kacinin 11 0 Yanıtla
  • doğan: mhp li basına tayyip kadar taş düssün hain nankör kazanın tayyip ile ne alakası var. adam 4 gidiş 4 geliş yol yapmış .o yolda kaza yapan apttallığından yapar. 3 3 Yanıtla
  • HARCIKLI: ALLAH RAHMET AYLESİN AMİN 0 0 Yanıtla
  • ŞERİF TAŞKIN: ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN .RUHLARI ŞAD OLSUN. 0 0 Yanıtla

Advertisement