Ayo, 2 Aralık'ta İş Sanat Sahnesinde - Son Dakika
Güncel

Ayo, 2 Aralık'ta İş Sanat Sahnesinde

Ayo, 2 Aralık\'ta İş Sanat Sahnesinde

Avrupa listelerinin zirvesine tırmanan pop yıldızı Ayo'nun ertelenen konseri 2 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşecek.

23.06.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş Sanat'ın, Soma'da meydana gelen elim maden kazası nedeniyle ertelediği Ayo konserinin yeni tarihi belli oldu. Türkiye'de ilk kez konser verecek olan Ayo'yu hayranları 2 Aralık 2014 Salı günü İş Sanat konser salonunda izleyebilecek. Mayıs ayında ertelenen konserin biletleri yeni tarih için de geçerliliğini koruyor. Arzu eden izleyiciler konser biletlerini İş Sanat Ana Gişe'den ve tüm Biletix gişelerinden iade edebiliyor.

Ayo'nun dünya çapında 4 Platin, 3 Altın Plak Ödülü bulunuyor

Müzik eleştirmenlerince Avrupa'nın yükselen pop yıldızlarından biri olarak gösterilen Ayo 2006 yılında yayınladığı Joyful albümü ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı ardından kısa sürede başarısını perçinledi.

"Müzik benim için bir terapi yolu" diyen Ayo, Joyful ile de Fransa'nın müzik listelerinde ilk sıraya oturdu. albümü ile Fransa'da çift Platin, Almanya ve Polonya'da Platin, İsviçre, İtalya ve Yunanistan'da Altın Plak kazandı. 2008'de EBBA Ödülü'ne layık görülen Ayo aynı yıl çıkardığı ikinci albümü Gravity At Last ile de Fransa'nın müzik listelerinde ilk sıraya oturdu.
Müziğinde Amerikan Soul, Reggae ve Afrobeat gibi türlerden esinlenen yetenekli sanatçı, Haitili ödüllü film yapımcısı Raoul Peck'in yönettiği Meurtre a Paco filminin çekimleri ile de ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Dünya müziği kuşağında sevenleriyle buluşacak olan Ayo, son albümü Ticket To The World ile 2 Aralık 2014 Salı akşamı İş Sanat'ta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayo, 2 Aralık'ta İş Sanat Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement