Ayrı Yaşadığı Eşiyle Buluşan Kişiyi ve Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Ayrı Yaşadığı Eşiyle Buluşan Kişiyi ve Arkadaşını Öldürdü

Diyarbakır'da ayrıldığı eşiyle birlikte yaşayan kişi ve arkadaşını vurup öldüren şahıs emniyete gidip teslim oldu. Şahısların vurulduktan sonraki gelişmeler amatör kameraya böyle yansıdı.

02.07.2015 14:36  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da minibüs şoförü olduğu öğrenilen Ömer Çetin (31) isimli şahıs, dün gece ayrı yaşadığı eşini, şüphe üzerine takip etmeye başladı. Merkez Kayapınar İlçesi Medya Park içerisine giren eşi A.Ç., iki erkekle buluştuğunu gören Ömer Çetin çılgına döndü.

Eşi ve eşinin yanındaki Mehmet Uludağ (37) ile arkadaşı Recep Dengiz'in (35) yanına giden Ömer Çetin, kısa tartışmanın ardından yanında taşıdığı silahla Mehmet Uludağ ve Recep Dengiz'i kurşun yağdırdı.

Açılan ateş sonucu Mehmet Uludağ ile yanında oturan Recep Dengiz, ağır yaralanırken, adı açıklanmayan kadın ise kaçarak kurtuldu. Yaralı olarak yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan Dengiz ve Uludağ, doktorların tüm müdahalesine rağmen öldü. Uludağ ve Dengiz'i vurarak öldüren Ömer Çetin ise silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu. Çetin'in burada, 'Namusumu temizledim' şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Bu arada olay sonrası amatör kamerayla yapılan çekimde, vurulduktan sonra ağır yaralı olan Uludağ ve Dengiz'e müdahale etmek isteyen sağlık ekiplerine bilinçsiz vatandaşın rahat çalışma imkanı vermediği görülüyor. Görüntülerde vurulan kişilerin ailesinin ağıt yakmasıyla birlikte olay yerinde toplanan meraklı vatandaşın kalbi duran yaralılardan birine doktor tarafından yapılan kalp masajına dahi müdahale ettiği görülüyor. Doktorun kalp masajını bırakıp hastaneye götürmesini isteyen vatandaşa doktorun da tepkisi çok sert olduğunu görülüyor.

Engin ÖZTÜRK

Ayrı Yaşadığı Eşiyle Buluşan Kişiyi ve Arkadaşını Öldürdü
Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ayrı Yaşadığı Eşiyle Buluşan Kişiyi ve Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • busra: Yav bu ifadeler yalan bu omer cetin tam bir manyak bu adam iki yildir esini babasinin evine gondermis ne namustan bahsediyor bu adam namuslu olan bi adam esine cocuklarina bakar onlari sokaga atmaz bu adam kendi kafasinda yapmış bu olayalari recep dengiz ve mahmut uludag omer cetinin esinin golgesi gormemis ikiside evli cocuk sahibi nasil bilmeden bu kadar rahat yorum yaziyorsunuz kim o ömer cetinin hakli oldugunu söylüyorsa onlarinda basina gelsin 0 0 Yanıtla
  • yok: Çok yazık oldu gercekten :( 0 0 Yanıtla
  • Tufan: Yaw şerefsiz yalan atıyor namus meselesi değil tartışıp içmiş bu oruç ayında ölen her okside orucunu yeni açmışlar 0 0 Yanıtla

Advertisement