Ayrıldığı Nişanlısını Vurup İntihara Teşebbüs Eden Kişi de Öldü - Son Dakika
Yerel

Ayrıldığı Nişanlısını Vurup İntihara Teşebbüs Eden Kişi de Öldü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde ayrıldığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra başına ateş eden kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

21.05.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde ayrıldığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş eden kişi, ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Sunguroğlu Mahallesi'ndeki Atatürk Spor Salonu yanında dün, biri kadın iki kişinin silahla vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Soruşturma kapsamında, ayrıldığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra başına dayadığı silahı ateşleyerek intihara teşebbüs ettiği belirlenen Mustafa Çetin, Sungurlu Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından sevk edildiği Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Olay

Dün, Sunguroğlu Mahallesi'ndeki Atatürk Spor Salonu yanından silah sesleri duyulduğu ihbarına alın polis ekipleri, olay yerinde biri kadın iki kişiyi tabancayla vurulmuş halde bulmuştu. Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olduğu öğrenilen Cennet Günana (23) müdahaleye rağmen kurtarılamamış, başından yaralanan Mustafa Çetin (25) ise buradaki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Ölen Cennet Günana'nın arkadaşlarının ifadesi doğrultusunda ekipler, İstanbul'da yaşadığı belirlenen Mustafa Çetin'in, yaklaşık bir ay önce ayrıldığı nişanlısı Cennet Günana ile konuşmak için ilçeye geldiğini ve Günana'nın barışma isteğini reddetmesi üzerine tabancayla genç kıza iki el ateş ettikten sonra intihara teşebbüs ettiğini belirlemişti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayrıldığı Nişanlısını Vurup İntihara Teşebbüs Eden Kişi de Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement