Ayrılmak Üzere Olduğu Karısını 14 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Ayrılmak Üzere Olduğu Karısını 14 Yerinden Bıçakladı

Ayrılmak Üzere Olduğu Karısını 14 Yerinden Bıçakladı

Mersin'de bir kişi ayrılmak üzere olduğu karısını 14 yerinden bıçaklayıp, karısının bayan arkadaşına "Bunun işini bitirdim, sıra sende." şeklinde mesaj attı.

26.08.2015 13:09  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de bir kişi ayrılmak üzere olduğu karısını 14 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Karısının bayan arkadaşına, "Bunun işini bitirdim, sıra sende." şeklinde mesaj atan şahıs, şehirden kaçarken yakalandı.

14 YERDEN BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinden izinli çıkan Mahmut P. (36) boşanmak üzere olduğu ve eylül ayında ilk mahkemeleri görülecek olan karısı Habibe P.'yi (22) görmek için eve geldi. Evinin yakınındaki markette karşılaştığı karısı ile aynı konuda tartışmaya başlayan Mahmut P., eşini 14 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Ağır yaralanan kadın, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"BUNUN İŞİNİ BİTİRDİM SIRA SENDE"

Kaçan zanlı ise olaydan bir süre sonra karısıyla kendisini tanışmasına vesile olan eşinin bayan arkadaşı S.Ç.'ye 'Bunun işini bitirdim, sıra sende' şeklinde mesaj atarak tehdit etti.

KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI

Olaydan sonra seferber olan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zanlıyı yakalamak için yaklaşık 80 adreste arama yaptı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan şüphelinin şehir dışına çıkacağı yönünde bilgi alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gözne Otoban Gişeleri'nde önlem aldı. Şüpheli Mahmut B., dün gece Mersin'den ayrılmak üzereyken otoban gişelerinde yakalanarak gözaltına alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

14 yerinden bıçaklanan Habibe P.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Emniyet Müdürlüğü'ne gözaltında bulunan şüphelinin ise sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayrılmak Üzere Olduğu Karısını 14 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • coşkun: böyle adamların eline neden sümeyye düşmez ki 10 46 Yanıtla
  • ferit.: Sahabeden birisi peygamberimize diyorki.eşim beni aldatıyor.oda gözünle gördünmü diyor.evet cevabını alınca onu hemen boşa diyor..aldatilmaya bile öldùrmek yok.boşanmak isteyeni sen nasîl öldürmeye kalkarsin.hayvan. 17 17 Yanıtla
  • Ela: Şerefsiz 15 14 Yanıtla
  • edi: 13 yaş büyük adamla ne işin var be kadin 15 7 Yanıtla
  • şemsettin kıllı: bu adam bizim KROYA BENZİ.LA KIROOOOOO.NE YAPİSEN LO. DELİRDİN Mİ 13 5 Yanıtla
  • antalya: Akp dönemimde kadına şiddet %1400 arttı. Haala bunları desrekleyen kadınlar var. Şiddet görmeyi seviyor musunuz 11 6 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞ: idammmmm Tayip o zzaman ayaklarından öpücem SÖZZZ 10 5 Yanıtla
  • anti feminist: Kimbilir kadin ne yapti ne dedi de. Adami bu kadar cildirtdi. Allah boyle kadinlarin dilimden korusun. 6 9 Yanıtla
  • kemal: Ülkede kadın kalmadı gözünü sevdigimin ortadoğusu 11 0 Yanıtla
  • rdr: allah böylesinin eline düşürmesin 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement