Aysam Kış Konserlerinin 2.sini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Aysam Kış Konserlerinin 2.sini Gerçekleştirdi

Aysam Kış Konserlerinin 2.sini Gerçekleştirdi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; kısa adı AYSAM olarak bilinen Ayvada Sanat Merkezi tarafından düzenlenen kış konserlerinin 2.si önceki akşam Ayvalık Belediyesi’ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

15.11.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; kısa adı AYSAM olarak bilinen Ayvada Sanat Merkezi tarafından düzenlenen kış konserlerinin 2.si önceki akşam Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

2013 yılında faaliyete geçen ve bugüne kadar Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve şiir dinletileriyle 10 ayrı büyük organizasyona imza atan AYSAM'ın düzenlediği kış konserinde, merkezin Başkanı Hüseyin Gelici'de sahnede görev aldı.

Şen Olasan Ürgüp, Hangi Bağın Bağbasan Gülüsen, Ağlama Yar Ağlama, Nem Kaldı, Mevlam Bir Çok Dert Vermiş, Çökertme, Kara Tren, Lambada Şişesiz Yanmaz mı, İki Keklik Bir Kayada Oturur, Yol Tükendi gibi Anadolu'nun dört bir yöresinden türkülerin AYSAM Korosu tarafından seslendirildiği konserde; Basri Yavuz, Yılmaz Pideci, Ahu Peker, İsmihan Dutlu, Zekiye Sarıoğlu, Elif Işık, Necla Altın, Hicran Suvakçı, Gülten Uysal, Yaşar Uçurum ve Fikriye Meşhur isimli koronun sanatçıları da solo olarak birer türkü seslendirdi.

Konser İzmir Marşı ile sona ererken, konserin finalindeki bu marşın seslendirildiği sırada sahnedeki sanatçılarla, izleyicilerin Türk Bayraklarıyla adeta coşması ise renkli görüntüleri beraberinde getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aysam Kış Konserlerinin 2.sini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement