Ayşe Ekinci Bayan Kursiyerlerin Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Ayşe Ekinci Bayan Kursiyerlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Ayşe Ekinci Bayan Kursiyerlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Eyyübiye Belediye Başkanı'nın eşi Ayşe Ekinci, Sodes Sosyal Destek Programı kapsamında eğitim gören bayan kursiyerlerin el hünerlerinin sergisini açtı.

09.12.2014 12:09  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen Sodes Sosyal Destek Programı Yenice 2 Kadın Kültür Merkezinde eğitim gören bayan kursiyerlerin el emeği göz nuru hünerlerinin sergisi, Ayşe Ekinci'nin katıldığı törenle açıldı.

Dikiş, nakış, bilgisayar, anasınıfı ve okuma yazma kurslarının bulunduğu Yenice 2 Kadın kültür Merkezine giden Ayşe Ekinci'yi program sorumlusu Yasemin Demirtaş ve bayan kursiyerler karşıladı.

Sodes Sosyal Destek Programı Yenice 2 Kadın Kültür Merkezinde eğitim gören bayan kursiyerler, bir yıl boyunca el emeği-göz nuru ve sevgiyle ürettikleri çalışmalarını düzenlenen sergide tanıttı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'nin de katıldığı sergide bayan kursiyerlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Sergi açılışı öncesi bayan kursiyerlerle bir araya gelen Ayşe Ekinci kursiyerlerle yakından ilgilendi. Bazı bayan kursiyerlerin sıkıntılarını ve taleplerini de dinleyen Ayşe Ekinci, bu taleplerinin yerine getirilmesi için çaba sarf edeceğini de belirtti. Daha sonra bayan kursiyerlerle birlikte el emeği göz nuru çalışmaları inceleyen Ekinci, çalışmalara olan hayranlığını gizleyemedi.

''EL EMEĞİ BİZLER İÇİN EN BÜYÜK HEDİYEDİR''

Bayan kursiyerlerin el emeği göz nuru sergisinin açılışında konuşan Ayşe Ekinci el emeği bizler için en büyük hediyedir dedi. Ayşe Ekinci ''El emeği bizim için en yüksek hediyedir. Daha önce de Yenice 2 Kadın Kültür Merkezi'ne gelmiştim, Bayanlarımıza kitap getirmiştik. Kültür Merkezi sorumlusu Yasemin Demirtaş Hanım bu işleri iyi takip ediyor. Bizleri aradığında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunan bayanlarımızın hepsinin birer emeği vardır. Bu emeğinize saygı duyarak tekrardan teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Bayan kursiyerlerden birinin, 9 yaşındaki engelli oğlu için tekerlekli sandalye talebinde bulunması üzerine Ayşe Ekinci ''Engelli vatandaşlarımız için yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız'' dedi. Ekinci ''Bizler Engelli vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi önemsiyoruz. Bildiğiniz gibi 4 Aralık Dünya Engelliler gününde Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, 114 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Bizler de en kısa zamanda oğlunuz içinde bir tekerlekli sandalye Allah'ın izniyle hediye edeceğiz.'' Dedi.

Sodes Sosyal Destek Programı Yenice 2 Kadın Kültür Merkezinin sorumlusu Yasemin Demirtaş ise, Ayşe Ekinci'nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ekinci'ye katkılarından dolayı teşekkür etti. Ayşe Ekinci, daha sonra bayan kursiyerlerin sorunlarını dinleyerek gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Ekinci Bayan Kursiyerlerin Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement