Ayşe Özdemir, Eski Fenerbahçeli Önder Turacı'nın Ayrıldığı Eşi Çıktı - Son Dakika
Spor

Ayşe Özdemir, Eski Fenerbahçeli Önder Turacı'nın Ayrıldığı Eşi Çıktı

Ebru Şallı-Sinan Akçıl aşkını bitiren kadın olarak gündeme gelen Ayşe Özdemir'in 19 yaşındayken Önder Turacı ile evlenmek için evden kaçtığı ortaya çıktı.

12.05.2015 09:59  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebru Şallı- Sinan Akçıl aşkının arasına giren "kara kedi" olarak gündeme gelen Ayşe Özdemir'in 19 yaşındayken Önder Turacı ile evlenmek için evden kaçtığı öğrenildi.

DÜETİ ÇOK KONUŞULDU

Ayshe (Ayşe Özdemir), Cem Belevi ile 'Kim Ne Derse Desin' şarkısına yaptığı düet ile kendisinden söz ettirmişti. Daha sonra Sinan Akçıl ile yapacağı düeti iptal eden hatta Ebru Şanlı ile Sinan Akçıl'ın ayrılmasının sebebi olduğu belirtilen güzel isim bomba bir açıklama yaptı.

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

Güllerin Savaşı dizisinde rol alan güzel şarkıcı çok önemli bir itirafta bulundu. Ayshe, henüz 19 yaşındayken evden kaçıp özgür kalmak için eski Fenerbahçeli oyuncuyla evlendiğini açıkladı.

2011 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Uzun bir dönem Fenerbahçe'de futbol oynayan Önder Turacı, Belçika'da Brüksel Güzeli seçilen ve Belçika Güzellik Yarışması'nda da ilk 10'a giren Ayşe Özdemir'le birlikte 2011 yılında evlenmişti. Daha sonra şiddetli geçimsizlik ve kavga iddiaları yüzünden ayrılmışlardı.

İşte Önder ve Ayşe ikilisinin yıllar evvel verdiği nişan pozu...


Ayşe Özdemir, Eski Fenerbahçeli Önder Turacı\'nın Ayrıldığı Eşi Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ayşe Özdemir, Eski Fenerbahçeli Önder Turacı'nın Ayrıldığı Eşi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • figen: Kim demiş avrupa insanı medeni Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni Desenize hayvanlar bizden daha medeni -Mehmet Akif Ersoy 40 5 Yanıtla
  • m.akif: Zinaya yaklaşmayın. Zira o, bir hayâsızlıktır ve çok kötü bir yoldur.İSRA 32 AYET 26 0 Yanıtla
  • lazoglu: Bu turkler boyle kim kime dum duma 7 7 Yanıtla
  • m.akif: Harf Devriminin temel gayelerinden biri yeni nesillere geçmişin kapılarını kapamak, Arap-İslam dünyası ile bağları koparmak ve dinin toplum üzerindeki etkisini zayıflatmaktı.... Yeni nesiller, eski yazıyı öğrenemeyecekler, yeni yazı ile çıkan eserleri de biz denetleyecektik.... Din eserleri eski yazıyla yazılmış olduğundan okunmayacak, dinin toplum üzerindeki etkisi azalacaktı.“ İnönü, Hatıralar C.II s 223 10 1 Yanıtla
  • yeterrrrrrrrrrrrr: bu ayşe yle tanısmak lazım 7 3 Yanıtla
  • m.akif: Sevgili vatandaşlarım. Benim partimden değildir diyerek, karşınızdakini kötü gözle göremezsiniz. Biriniz kırmızıyı, diğeriniz maviyi sevebilir. Biriniz tarihi Türk müziğini sever, başkası halk türküsünü sever. Biriniz esmer sever, biriniz sarışın sever.Kenan Evren. 4 6 Yanıtla
  • yeterrrrrrrrrrrr: para kımde bu kız onda 8 0 Yanıtla
  • aslı: bu kadın feci dayak yedi bea bu adamın psikolojisinı ya bozdu yada bozuktu. . 4 3 Yanıtla
  • GD: 2011 YILINDA BİŞEYE BENZEMEZKEN. 2015 YILINDA BİR BAŞKA OLUVERMŞİ BE :) 4 0 Yanıtla
  • sivridil: Arabada 5 evde 15 4 0 Yanıtla

Advertisement