Ayşe'yi, Eski Erkek Arkadaşı Evinin Önünde Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Ayşe'yi, Eski Erkek Arkadaşı Evinin Önünde Öldürdü

Ayşe\'yi, Eski Erkek Arkadaşı Evinin Önünde Öldürdü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde pazarcılık yapan 39 yaşındaki Ayşe Güneş, daha önce bir süre ilişki yaşadığı 42 yaşındaki Soner B. tarafından evinin önünde av tüfeği ile öldürüldü.

06.10.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde pazarcılık yapan 39 yaşındaki Ayşe Güneş, daha önce bir süre ilişki yaşadığı 42 yaşındaki Soner B. tarafından evinin önünde av tüfeği ile öldürüldü.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Ayşe Güneş'in 2 kızıyla birlikte oturduğu Nihat Kantarcı Caddesi'ndeki evinin önünde meydana geldi. Evli olan Soner B., iddiaya göre daha önce 2 yıl gönül ilişkisi yaşayıp ayrıldığı Ayşe Güneş'e, evinin önünde pusu kurdu. Soner B., evine girmek isteyen Ayşe Güneş'e av tüfeği ile 5 el ateş etti. Ayşe Güneş olay yerinde öldü. Soner B. ise kaçtı.

Üzeri gazeteyle örtülen Ayşe Güneş'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EŞİ 17 YIL ÖNCE ÖLDÜ

Eşi 17 yıl önce trafik kazasında ölen ve pazarda sebze satarak geçimini sağlayan Ayşe Güneş'in cenazesi, sabah otopsinin ardından ailesine teslim edildi. 2 kızı da üniversitede okuyan Ayşe Güneş'in cenazesi, ilçeye bağlı Güzeloğlu Köyü'nde toprağa verilecek.

Polis, pazarlarda tencere tava sattığı öğrenilen Soner B.'yi yakalamak için ise çalışmalarını sürdürüyor. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayşe'yi, Eski Erkek Arkadaşı Evinin Önünde Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement