Ayşegül Terzi'ye Yapılan Saldırı Akhisar'da Kınandı - Son Dakika
Yerel

Ayşegül Terzi'ye Yapılan Saldırı Akhisar'da Kınandı

Ayşegül Terzi\'ye Yapılan Saldırı Akhisar\'da Kınandı

Akhisar 8 Mart Kadın Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen basın toplantısında İstanbul’da kıyafeti nedeniyle sözlü ve fiziksel saldırıya uğrayan Ayşegül Terzi’ye yapılan çirkin saldırı kınandı.

22.09.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar 8 Mart Kadın Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen basın toplantısında İstanbul'da kıyafeti nedeniyle sözlü ve fiziksel saldırıya uğrayan Ayşegül Terzi'ye yapılan çirkin saldırı kınandı. Basın açıklamasına Akhisar CHP ilçe Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyesi Lütfi Yavuz da katıldı.

Dernek binasında yapılan basın toplantısında konuşan Akhisar 8 Mart Kadın Yaşatma Derneği Başkanı Yasemin Kasacı, "Bindiği belediye otobüsünde kıyafeti nedeniyle Ayşegül Terzi'ye yapılan sözlü ve fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bir kadının giydiği kıyafet, onun insan olduğu gerçeğini değiştirmez. Biz kadınlar olarak bir bütün halinde kendi haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Kıyafetinden dolayı hiçbir kadına dokunulamaz. Kimsenin bacısı, anası, kardeşi olmayı değil insan olmanın erdemini yaşamak istiyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayşegül Terzi'ye Yapılan Saldırı Akhisar'da Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement