Aysel Nine Bir Haftadır Kayıp - Son Dakika
Güncel

Aysel Nine Bir Haftadır Kayıp

Aysel Nine Bir Haftadır Kayıp

Amasya'da bir hafta önce LYS sınavına girecek torunu için dua etmek için türbeye gitmek üzere evinden çıkan 75 yaşındaki Aysel Kuşçu'dan bir daha haber alınamadı.

29.06.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da bir hafta önce LYS sınavına girecek torunu için dua etmek için türbeye gitmek üzere evinden çıkan 75 yaşındaki Aysel Kuşçu'dan bir daha haber alınamadı. Ailesi kadının hayatından endişe ettiklerini belirtti.

Amasya merkez Hızırpaşa Mahallesi'nde yaşayan Aysel Kuşçu'dan bir haftadır haber alınamıyor. Ailesi, Kuşçu'nun eve dönmemesi üzerine durumu Amasya Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. En son oturdukları sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Kuşçu, çevrede yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Torununun gireceği LYS sınavı öncesi dua etmek için Serçoban Türbesi'ne gitmek isteyen Aysel Kuşçu apartmandan çıktıktan bir süre sonra komşuları tarafından çevrilip geri geldiği; yarım saat sonra başka bir komşudan 10 lira borç alıp tekrar çıktığı ve apartman görevlisiyle binanın etrafındaki çiçeklerle konuştuktan sonra gittiği iddia ediliyor. Ailesi yaşlı Kadın'ın şeker hastası olması ve ilaçlarının yanında olmamasından dolayı hayatından endişe ediyor. Serçoban Türbesi'ne dua etmek için gitti iddialarını göz önünde bulunduran Kuşçu'nun ailesi, AFAD ekiplerinin türbenin çevresinde arama yapmasını istedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aysel Nine Bir Haftadır Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement