Aysha Dergi'nin Eylül Kapağında Ünlüler Kırmızı Beyaz - Son Dakika
Güncel

Aysha Dergi'nin Eylül Kapağında Ünlüler Kırmızı Beyaz

Aysha Dergi\'nin Eylül Kapağında Ünlüler Kırmızı Beyaz

Yaşam ve Stil Dergisi Aysha, Eylül sayısı için Ünlü isimleri çok özel bir kapak çekiminde bir araya getirdi.

31.08.2016 09:14  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aysha Dergi'nin Eylül Kapağında Ünlüler Kırmızı Beyaz

Yaşam ve Stil Dergisi Aysha, Eylül sayısı için Ünlü isimleri çok özel bir kapak çekiminde bir araya getirdi.

15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin ardından demokrasiye destek veren İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının kadınları Aysha Dergi Eylül özel sayısında bir araya geldi.

Pera Palas otelde gerçekleşen çekimler sonrası demokrasiye destek veren birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği sözlerle gerçekleştirilen kısa video çekimi önceki hafta sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hülya Koçyiğit, Tülin Şahin, Muazzez Ersoy, Burcu Çetinkaya gibi ünlü isimlerin yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Şula, Aysha Dergi İmtiyaz Sahibi Pınar Küçükşabanoğlu, Savaş Muhabiri Yağmur Alşerif de çekimlerde yer aldı.

Ünlü fotoğrafçı Zeyne Abidin Ağgül'ün çekimlerini gerçekleştirdiği Eylül sayısında ünlü isimler ayrıca 15 Temmuz gecesi yaşadıkları duyguları dile getirdiler.

DEMET SABANCI/ İŞ KADINI

"Türk Kadını olmak bir ayrıcalıktır."

" Nene Hatun'dan Kara Fatma'dan aklımızda kalan Türk kadını,söz konusu vatan olduğunda yine sahnedeydi.Vatanı,bayrağı,ezanı için.Türk kadını olmak bir ayrıcalıktır."

MUAZZEZ ERSOY/ SANATÇI

"15 Temmuz gecesi yaşadığımız o kabus dolu saatleri hayretle izledim.21. Yüzyılda başka ülkeler Ay'a adam gönderirken,bizler bu darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık."

HÜLYA KOÇYİĞİT/ SANATÇI

"Cumhurbaşkanımızın halka seslenmesi çok önemliydi"

O sesleniş ve verdiği özgüven ile birlikte, halkın akın akın dışarıya çıkması,vatan için,milli irade demokrasi için kendini tankların silahların önüne atması çok önemli.

YAĞMUR ALSHA – REEF/ SAVAŞ FOTO MUHABİRİ

"15 Temmuz'da, o karanlık gecede bütün halk mücadeledeydi. O gece ben de Boğaz Köprüsü'ndeydim, kadınların nasıl çaba sarfettiğini gördüm ve şehit olan kadınlara şahit oldum."

TÜLİN ŞAHİN/ TOP MODEL VE TELEVİZYONCU

"Kadınlar her zaman her yerde güçlüdür. Özellikle Türkiye'de daha güçlüler"

Bunu 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük. Bir ülkede kadınlar güçlüyse, mutluysa, o ülkenin sırtı yere gelmez. Türkiye'nin tarihine de baktığımız zaman kadınlar her daim hep güçlü olmuşlardır.

BURCU ÇETİNKAYA/ RALLİ PİLOTU

"Türkiye'mizin toprağı cesur ve yürekli kadınlarımızın da kanlarıyla, canlarıyla, mücadelesiyle düşmandan geri alınmış. Biz bu yürekli kadınların dirilişini gördük 15 Temmuz gecesi."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aysha Dergi'nin Eylül Kapağında Ünlüler Kırmızı Beyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement