Ayshe: Güzellik Başıma Bela Oldu, Gece Dışarıya Çıkamıyorum - Son Dakika
Magazin

Ayshe: Güzellik Başıma Bela Oldu, Gece Dışarıya Çıkamıyorum

Güzelliğinin başına bela olduğunu belirten Türk pop müziğinin yeni sesi Ayshe, "Bu yüzden gece dışarıya çıkmıyorum" dedi.

17.09.2016 14:26  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önce 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi ardından da 'Güllerin Savaşı' dizisinde oynadığı karakterlerle yıldızı parlayan Türk pop müziğinin yeni sesi Ayshe, 'Belçika güzeli' seçildikten sonra şarkı söylemek ve oyunculuk yapmak için Türkiye'ye geldi.

BEYAZPERDEDE BOY GÖSTERECEK

Bir yandan oyunculuk ve şan eğitimi alan bir yandan da yeni çıkardığı 'Ben Bile Şok' adlı single parçasıyla adından söz ettiren Ayshe; 7 Ekim'de vizyona girecek olan 'Kervan 1915' adlı filmle de beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor.


"SEKSİ OLMAK GİBİ BİR DERDİM OLMADI"

Özel hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulunan genç şarkıcı Hürriyet'e verdiği röportajda, "Seksi olmak gibi bir derdim hiç olmadı. 24 yaşımdayım ve yaşımı göstermeye çalışan biriyim. Hatta özel hayatımda seksi görünmemek için çaba bile sarf ediyorum" şeklinde konuştu.


"GÜZELLİK BAŞA BELA"

"Maalesef güzellik başa bela" diyen şarkıcı ve oyuncu, "Benim başıma da çok bela oldu. Bu yüzden gece dışarıya çıkmıyorum. Eğlenmek istersem Belçika'daki arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Burada dışarıda fazla görünmemek için dostluk bile kurmuyorum" dedi.


Ayshe: Güzellik Başıma Bela Oldu, Gece Dışarıya Çıkamıyorum

Son Dakika Magazin Ayshe: Güzellik Başıma Bela Oldu, Gece Dışarıya Çıkamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement