Aytaç Durak, Okurlarıyla Tüyap Fuarı'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Aytaç Durak, Okurlarıyla Tüyap Fuarı'nda Bir Araya Geldi

Aytaç Durak, Okurlarıyla Tüyap Fuarı\'nda Bir Araya Geldi

Uzun yıllar Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Aytaç Durak, İstanbullu kitapseverlerle buluştu.

08.11.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yıllar Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Aytaç Durak, İstanbullu kitapseverlerle buluştu. TÜYAP Kitap Fuarı'na katılan Durak, 'Söyleyeceklerim Var' isimli kitabını okurları için imzaladı.

Geçmiş yıllarda beş kez seçilerek Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Aytaç Durak, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 34'üncü Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na 'Söyleyeceklerim Var' isimli kitabıyla katıldı. Siyasi yaşantısından ve anılarından kesitlerin yer aldığı kitaba, kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Yayıncı kuruluş tarafından oluşturulan kitap standının başına geçen Aytaç Durak, kitabın içinde telefon numarası olduğunu belirterek okurlarından yorum beklediğini kaydetti.

"FUARA KATILMAMIN NEDENİ KİTABIMIN DAHA ÇOK OKUNMASINI SAĞLAMAK"

'Söyleyeceklerim Var' isimli eserinin daha yeni yayınlanmasından dolayı kamuoyuna tam anlamıyla sunulamadığını söyleyen Aytaç Durak, "Burası İstanbul'da ünlü bir kitap fuarı ve benimde buraya gelmemin nedeni kitabımın daha çok okunmasını sağlamaktır. Yeni çıktığı için kamuoyunda etkili bir taban oluşturamadı. Benim amacım bu kitapla para kazanmak değil. İnsanları bazı konularda daha da bilinçli hale getirmek" dedi.

"VATANDAŞLARA HİZMET ETMEK İÇİN YAŞANTIMI KİTAPLAŞTIRDIM"

Geçmiş hayatının her yönüyle renkli bir yaşama sahip olduğunu dile getiren Durak, "Benim geçmişimde deneyimli bir hayatım var. Normal hayatta, iş hayatında ve siyasal hayatımda çok renkli bir yaşantım var. Bunları yazılı bir hale getirmezsem vatandaşlarıma hiçbir şekilde hizmet etmiş olamazdım. Bu kitabın içeriğinde orman mevzuatından, devletin bürokrasisine, öğrencilerin hayatından iş hayatına kadar özet bir yayın var" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aytaç Durak, Okurlarıyla Tüyap Fuarı'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement