Aytaç Durak Son Dakikada Bağımsız Aday Oldu" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Aytaç Durak Son Dakikada Bağımsız Aday Oldu" Haberine Ek

Aytaç Durak Son Dakikada Bağımsız Aday Oldu" Haberine Ek

Adana Adliye Sarayı'nın önünde bekleyen grup, Aytaç Durak'ı 'Adana seninle gurur duyuyor' sloganıyla karşıladı.

18.02.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Adliye Sarayı'nın önünde bekleyen grup, Aytaç Durak'ı 'Adana seninle gurur duyuyor' sloganıyla karşıladı. Bekleyenleri selamlayan Durak, başvurusunu yapmak üzere Adliye'ye girerken ellerinde Aytaç Durak'ın posterleri bulunan gruptakiler, "Adana'yı birleştirmeye geldi. Sahipsizlerin sahibi" diye bağırdı. Başvurusunu yaptıktan sonra açıklama yapan Durak, "Adanalılar'ın 4 yıldır milli iradeleri çiğnenmekte. Sandıklardaki oylar hiçe sayılmakta. Mısır'da 'Oy namustur' diyenler, Adanalılar'ın oyuna saygı göstermedi, itibar etmedi. Vatandaş, 'Sandıkta hesap soralım. Aday ol' diye ısrar ediyor. Bu halk beni 5 defa seçti, benim ne işim var diyorum? 'Olmaz illa çakılan çiviyi söktüler, yerine yeniden çakacağız' diyorlar" dedi. Durak, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bir hesap et. 4 yıldır bir inceleme bitmemiş. Hakkımda bir takım dedikodular iddialar 4 yılda 86 müfettişle araştırma yapılıyor. Hiçbir suç yok zaten. Bulamadılar. Bulsalar o 86 müfettişten biri vali olacaktı. Hiçbiri vali olamadı. Ben kendilerine dedim. Sayın müfettişler hiç biriniz vali olamazsınız. Çünkü Aytaç Durak hayatı boyunca hiç suç işlemedi. Haramı, helalı, kul hakkını bilirim ben. Bir tek sabıkam yok. Adanalılar ahmak mı 5 defa niye seçiyorlar beni? 5 defa seçtikleri bu adamın peşini bırakırlar mı sanıyorsunuz siz. İtibarım sarsılsın diye beni görevden uzaklaştırınca itibarım sarsıldı mı arkadaşlar? Beni ceza evine attılar. Allah'a şükür beraat ettim. Suç yok bulamazlar. Bu milli irade tekrar sandıkta tecelli edecek. Anketler bunu gösteriyor. Anketlere kim cevap veriyor? Halk cevap veriyor. Ben tekrar Adana halkına teşekkür ediyorum. Hatta seçim sonucunu da müjdeliyorum. Çünkü bu seçim Adanalıların hakkını gasp edenlerle, ona cevap vereceklerin temsilcileri arasında geçecek. Ben bütün AK Parti'lileri karşıma almıyorum. Onlar da bana yakın. Onlar da bana oy verirler. Nerden alıyorum ben oyu? En büyük partiden de girip kazanıyorum, en küçük partiden de girip kazanıyorum. Ben Adanalılar'a teşekkür ediyorum. Seçimin sonucu da Adanalılar tayin edecek. Ama bu zulmü iktidar bir daha başkasına yapmasın diye, burada misillemede dersini de alacak. Göreceksiniz."

Aytaç Durak, sevenlerinin sloganları arasında Adliye'den ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aytaç Durak Son Dakikada Bağımsız Aday Oldu' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • emre duyuler: sonuna kadar arkanda dana başkanım yolun açık olsun 3 3 Yanıtla
  • şeref şeref: ne oldu Aytaç başkan ne işin var senin artık AKP den mi emir aldında aday oluyon anlaşakmı dediler yoksa 1 1 Yanıtla
  • kamil: yürü be AYTAÇ SANA DURAK YOK 41 yaşındayım sırf senin için hiç yapmadığım şeyi yapacağım oy vereceğim. 1 0 Yanıtla
  • cukurovalı efe: tabiki dogrulun ve dürüstlügün birilerini rahatsız etti hepsini allaha havele et başkanım yanındayız sonuna kadar yine kazanacaksınız allahın izniylee 1 0 Yanıtla
  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.


Advertisement