Aytaç Kara Trabzonspor'da Kupa Kaldırmak Büyük Hayalim - Son Dakika
Güncel

Aytaç Kara Trabzonspor'da Kupa Kaldırmak Büyük Hayalim

Aytaç Kara Trabzonspor\'da Kupa Kaldırmak Büyük Hayalim

Aytaç Kara Trabzonspor'da kupa kaldırmak büyük hayalimTrabzonspor'un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Türkiye'nin büyük bir camiasında futbol oynadıklarını belirterek, Bu camiada bir kupa kaldırmak büyük hayalim. İnşallah bunu bu sene yakalarız dedi.

15.07.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aytaç Kara Trabzonspor'da kupa kaldırmak büyük hayalim

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Türkiye'nin büyük bir camiasında futbol oynadıklarını belirterek, Bu camiada bir kupa kaldırmak büyük hayalim. İnşallah bunu bu sene yakalarız dedi.

Slovakya'nın Samorin Kasabası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Slovakya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci kampta da aynı şekilde çalışmalarını sürdürmek istediklerini ifade eden Aytaç Kara, şunları söyledi Bu kampın çok ciddi hazırlıklarla geçtiğini zaten diğer takımlardan erken toplanarak göstermiş olduk. Ersun hoca sahada koşan, hırslı, mücadele eden, her zaman baskı ve pres yapan bir takım istediği için kampın zor geçeceğini tahmin ediyordum. Arkadaşlarım da bunu gördü. Kamp çok yararlı ve güzel geçti.

GERÇEK AYTAÇ'I BU YIL HERKES İZLEYECEK

İki ciddi sakatlık yaşadığını hatırlatan Aytaç, İnsan grip olduğunda bile bir hafta ayağa kalmakta zorlanıyor. İki ciddi sakatlık geçirdim. Biri 8, diğeri 7 ayı aldı. İnsan kolay toparlanamıyor. Bunun için iki yıl üst üste ekstra çalışmalar yaptım. Ama bu sezon Ersun hocamla farklı şekilde hazırlanıyoruz. Bu sene herkes gerçek Aytaç'ı izleyecek diye konuştu.

TAKIM İYİ OLMAZSA, HAYALLER DE GERÇEKLEŞMEZ

Hayallerin gerçekleşmesi için takım olarak iyi olmaları gerektiğine dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi Takım iyi olmazsa, kişisel olarak hiçbir şey gerçekleştiremeyiz. Hayallerimiz de gerçekleşmez. İyi oyuncular olacak ki takımı her zaman daha da ileriye taşıyabilelim. Gelecek arkadaşlarla rekabet içinde olacağız ama bu ekibe çok güzel şekilde yansıyacak. Oyuncu elbette kendi yerini vermek istemez. Bu nedenle her zaman mücadele edeceğiz.

BU CAMİADA KUPA KALDIRMAK HAYALİM

Trabzonspor'da kupa kaldırmanın büyük hayali olduğunu söyleyen Aytaç, Sonuçta Trabzonspor gibi Türkiye'nin büyük bir camiasında oynuyoruz. Bu camiada kupa kaldırmak büyük hayalim. İnşallah bunu bu sene yakalarız. Milli takıma tekrar geri dönmek istiyorum. Bunu 20 yaşında başarmıştım dedi.

HER HOCANIN TARZI FARKLI

Her hocanın kendine göre tarzı olduğunu kaydeden orta saha oyuncusu, Ersun hocanın çalışma tarzını çok beğeniyorum. Eskişehirspor'da da birlikte çalışmıştık. Futbolcuyu geliştirebilecek, gücünü sahada tamamen göstertebilecek, o gücünü 90 dakika sahaya yansıtacak şekilde çalıştırıyor. Kamp çok güzel geçti. Çalışmalardaki hırsı, mücadeleyi inşallah sahaya da yansıtırız ifadelerini kullandı.

ÇOK YETENEKLİ GENÇ OYUNCULARIMIZ VAR

Aralarında çok yetenekli genç oyuncuların olduğunu da söyleyen Kara, Aramızda bulunan genç oyuncuların hepsinin şansı var. Tüm genç arkadaşlar çok güzel çalıştı. Onlarla ilgili kararı elbette hocamız verecek. Gerçekten de aramızda çok yetenekli genç oyuncular var diye konuştu.

Lig şampiyonluğu konusundaki soruyu yanıtlayan Aytaç Kara, Daha çok erken. Takımlar kadrolarını tam olarak kurmadı. Biz de daha transferlerimizi tamamlamadık. Teknik, taktik hazırlıklar var. Bunları zamanla göreceğiz. Bu konuda konuşmak için çok erken diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aytaç Kara Trabzonspor'da Kupa Kaldırmak Büyük Hayalim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement