Ayto'dan 2. Antalya Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Ayto'dan 2. Antalya Çıkartması

Ayto\'dan 2. Antalya Çıkartması

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 500 üyesini Antalya 22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 4.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı’na çıkarma yaptı.

28.02.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 500 üyesini Antalya 22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 4.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı'na çıkarma yaptı.

Geçen yıl 200 üyesini İnşaat Fuarı'na katılımını sağlayan AYTO, gıda ve içecek fuarına 504 üyesiyle katıldı. AYTO'nun fuara rekor katılımından dolayı teşekkür eden fuar yetkilileri AYTO Başkanı Hakan Ülken'e teşekkür plaketi verdi.

Antalya'da bu yıl 22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 4.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı'na AYTO üyeleri büyük ilgi gösterdiler. Aydın'dan 9 otobüs, özel araçlarla 504 kişi fuara katıldı. AYTO'nun da stant açtığı fuarla ilgili üyelerine seslenen AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO uçuruyor projelerinin Aydın ekonomisini uçurmak olduğunu söyledi. AYTO'nun her üyesinin kendi ilgi alanı olan fuarlara katılmalarını beklediklerini ve desteklediklerini belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Asıl amacımız AYTO uçuruyor derken Aydın ekonomisini uçurmaya çalışmaktır. Bu noktada 2 bin 500 üyemizi fuarlara götürdük. Üyelerimizi götürdüğümüz fuarlarda en iyi şekilde ağırlıyor ve konaklama imkanları sağlıyoruz. Bu fuarlara üyelerimiz kendi aidatlarından biriken ücretle gidiyorlar. Hiçbir üyemizle ilgili ayrım yapmadan, fuarla ilgili tüm üye sektörlerimizi bu fuarlara davet ediyoruz. Gelmek isteyen tüm üyelerimizi fuarlara götürüyoruz. Bu gün bir rekor kırdık. Türkiye rekoru. Zaten bu rekor bize aitti. 200'ün üzerinde üyelerimizle Antalya'da İnşaat Fuarına katılmıştık. Bu gün de bunun iki katından fazla 504 üyemizi Antalya'daki Gıda Fuarı'na götürdük. Bu oda üyeleri için var. Üyeleriyle birlikte güçlü. Birçok fuara ve birçok projelere üyelerimizle birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

AYTO ÜYELERİ TÜRKİYE REKORU KIRDI

Aydın ekonomisinin gelişmesi Türkiye ve dünyaya açılması için bu tür fuarların önemine değinen AYTO Başkan Ülken, Türkiye'de oda olarak bir seferde toplu olarak en yüksek katılımla 504 üyeyle fuara katılım olduğunu söyledi. Ülken, "Bu tür fuarlar üyelerimizin ufkunu açmakta ve daha ileriye dönük plan ve programlar yapmalarını sağlamakta. Bu fuarlara katılan Aydınlı oda üyelerimiz, fuarlarda kendi alanlarındaki yenilik ve gelişmeleri de yakından görme ve bunları Aydın'a taşıma imkanı buluyorlar. Burada firmalarla yaptıkları ikili görüşmelerle de Aydın'ın ürünlerinin Pazar alanının daha da gelişmesini sağlıyorlar. Bu sayede hem Aydın, hem ülkemiz hem de oda üyelerimiz kazanıyor. Bundan sonra da bu tür fuarlara üyelerimiz götürmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu gün 504 üyemizle Antalya'daki fuara katıldık. Bu rekorumuzu yine kırmak için çalışacağız. Bu rekoru kıracağımıza da inanıyorum. Oda ve üyelerimiz bunu başaracak güçte" dedi.

Türkiye'nin değişik illerinden 400 firmanın katıldığı fuara KKTC, İran, Almanya, Japonya, Malezya, Moldova, Balkan ülkeleri, Suudi Arabistan, Irak, İran ,Pakistan, Rusya, Hollanda, İtalya, Almanya, Azerbaycan ve BAE başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden yiyecek ve içecek sektöründe ilgi gösterdiği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayto'dan 2. Antalya Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement