AYTO'dan Torba Yasa Semineri - Son Dakika
Yerel

AYTO'dan Torba Yasa Semineri

AYTO\'dan Torba Yasa Semineri

Aydın Ticaret Odası, üyelerine yönelik olarak Torba Yasa ile Yapılan Düzenlemeler konulu seminer düzenledi.

12.11.2014 10:25  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Ticaret Odası (AYTO), üyelerine yönelik olarak 'Torba Yasa ile Yapılan Düzenlemeler' konulu seminer düzenledi.

Aydın Ticaret Odası ( AYTO), TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi eğitmeni İsa Karakaş'ın AYTO toplantı Salonunda "Torba Yasa ile Yapılan Düzenlemeler Çerçevesinde Tüm SSK - Bağ-Kur ve SGK Borçlarının Yapılandırılmasının Usul ve Esasları ile Sosyal Güvenlik ve İş Mevzuatında Yapılan Değişiklikler, Getirilen Yenilikler" konulu eğitim semineri düzenledi.

Kamuoyunda "Torba Kanunu" olarak da tabir edilen "6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda değişiklik öngören Kanun, başta işyerleri ve işverenler olmak üzere tüm çalışanları hatta işsizleri bile etkileyecek düzenlemeler yer aldığından, yapılan değişiklik ve getirilen yeniliklerin İş Sağlığı ve Güvenliği, Sosyal Güvenlik, İş Kanunu, Sendikalar, İŞKUR ve Yabancılar Mevzuatı ile SGK (SSK-Bağ-Kur-Emekli Sandığı) primleri, idari para cezaları ile diğer borçların yapılandırılması ve püf noktaları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Derneği Genel Başkanı ve Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Başuzmanı İsa Karakaş tarafından değerlendirdi.

Yasaya göre yapılan değişiklileri aktaran İsa Karakaş'a teşekkür eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, günün anısına plaket takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AYTO'dan Torba Yasa Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement