Ayvacık Sulama Birliği'nde Seçim - Son Dakika
Yerel

Ayvacık Sulama Birliği'nde Seçim

Ayvacık Sulama Birliği\'nde Seçim

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Ayvacık Barajı Sulama Birliği seçimi yapıldı.

25.09.2012 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Ayvacık Barajı Sulama Birliği seçimi yapıldı. Belediye Başkanı Ünal Şahin, yeniden birlik başkanı seçildi.

İlçe seçim kurulu tarafından düzenlenen seçim gizli oy, açık tasnif usulüyle gerçekleştirildi. Seçimin ilk turunda 32 kişi meclis üyesi adayı olurken Ayvacık İlçesi, Gülpınar Beldesi, Tuzla, Yukarıköy, Kızılkeçili, Kocaköy, Kösedere, Söğütlü, Paşaköy, Behramkale, Sazlı Köylerinden gelen sulama birliği üyelerinin oyları ile 30'u birlik meclisine girdi. İlk turda seçilen meclis üyeleri mevzuat gereği 3 gün sonra yapılan birlik meclis toplantısında birlik başkanı, yönetim kurulu, denetim kurulu, katip üyeleri belirledi. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, tüm meclis üyelerinin oylarını alarak yeniden birlik başkanı seçildi. Yönetim Kurulu'na Gülpınar Beldesi Belediye Başkanı Recep Şahin, Osman Yaşar Kalkan, Necati Kılcan, Halil Oran seçilirken, denetim kurulu üyeliklerine Ali Korol, Gülsüm Karagöz, Yıldıray Çintirli, Meclis katip Üyeliğine Sebahattin Akça ve Mehmet Küplü seçildi.

Yapılan seçimin ardından Birlik Başkanı seçilen Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, "Seçime katılan tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunarım. Çünkü biz Ayvacık Barajı'nın inşa edilmesinde ve sulama hattının geçirilmesinde emeğimiz kadar halkımızın da büyük emeklerinin olduğunu düşünüyoruz. Bu seçim, Ayvacık merkezi dışında belde ve köylerimizi kapsayan bir seçim olması dolayısıyla bizim için önemli. Arkadaşlarımızın, vatandaşlarımızın bizi desteklemesi, yaptığımız çalışmaların doğruluğu ve verdiğimiz emeğin alkışı olarak görmek bizi mutlu ediyor. Açıkçası sandıktan çıkan bu sonuç bizi oldukça memnun etti. Bölge halkımızın yanımızda olması, çalışmalarımızda bize destek olması bizi güçlendirir, motive eder" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvacık Sulama Birliği'nde Seçim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement