Ayvacık'ta 27 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ayvacık'ta 27 Kaçak Yakalandı

Ayvacık\'ta 27 Kaçak Yakalandı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen 27 kaçak, jandarma tarafından yakalandı.

11.11.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen 27 kaçak, jandarma tarafından yakalandı.

Ayvacık bölgesinde yasa dışı geçişleri önlemeye yönelik denetimlerini sürdüren Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bu sabah Kozlu Köyü sahilinde, 80 GH 176 plakalı minibüsten yabancı uyruklu bir grubun indirildiğini fark etti. Yapılan operasyonla, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Güney Afrika Cumhuriyeti, İran, Kamerun, Afganistan ve Kongo uyruklu 27 kaçağı yakalandı. Yakalanan kaçaklar, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Kaçakları minibüsten indirip, lastik botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçirmeye çalıştıkları ileri sürülen 2 kişi de jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kaçaklar, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Ayvacık'taki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Operasyonda 1 bot, 1 bot motoru ve çok sayıda can yeleği ele geçirildi.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayvacık'ta 27 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement