Ayvalık'a Yeni Kaymakam - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'a Yeni Kaymakam

Ayvalık\'a Yeni Kaymakam

Ayvalık'ta, yaklaşık bir yıldan bu yana Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz'un vekalet ettiği kaymakamlık görevine Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı getirildi.

23.09.2014 18:09  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yaklaşık bir yıldan bu yana Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz'un vekalet ettiği kaymakamlık görevine Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı getirildi.

Vali yardımcıları ve kaymakamlarla alakalı İçişleri Bakanlığı kararnamesinin Resmi gazetede yayımlanmasının ardından bir yılı aşkın kaymakamlık koltuğunun boş kaldığı Ayvalık'a Çanakkale'nin Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı getirildi. Nazlı, ayağının tozuyla geldiği Ayvalık'ta göreve başladı.

Kaymakam Nazlı, İHA'ya yaptığı açıklamada, Ayvalık'ın çok güzel bir yer olduğunu ve bu cennet köşesinin mutlaka halledilmesi gereken birikmiş ve çözüm bekleyen meseleleri olduğuna işaret ederek, "Ama bizler sanayicisi, köylüsü, çiftçisi ve vatandaşlarımızla birlikte hep beraber el ele verip bu sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Bu konuda benim hiçbir tereddüdüm yok. Yeter ki, kendisini Ayvalık için bir şeylere yapabilmeye adamış insanlar bizim bu duyarlılığımıza sahip çıksınlar" diye konuştu.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ile İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Anıl Okyar da Kaymakam Nazlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'a Yeni Kaymakam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement