Ayvalık AK Parti'de Aday Adayları Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık AK Parti'de Aday Adayları Heyecanı

Ayvalık AK Parti\'de Aday Adayları Heyecanı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen mini bir törenle AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan ile ilçenin sevilen esnaflarından Hakan Kayaalp, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel...

03.11.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen mini bir törenle AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan ile ilçenin sevilen esnaflarından Hakan Kayaalp, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduklarını açıkladı.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlık binasında, kalabalık partililerin katılımıyla düzenlenen mini törende, AK Parti İlçe Başkanı Melih Çakırca ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Ayvalık Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adayı olduğunu açıklayan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan, Ayvalık'ın tarihinde şimdiye kadar kadın bir belediye başkanının olmadığını vurgulayarak, kadınların hayatın her alanında olduğu gibi, siyasetin de her alanında olması gerektiğini savundu.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile 2023 yılına hazırlanan Türkiye'nin sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel alanlarda dev hamleler yaptığını belirten Özcan, AK Partinin ülke genelindeki başarısının 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ayvalık'a da yansıması için aday adayı olduğunu belirtti. Türkiye'nin AK Parti iktidarında yarınlara hazırlandığını kaydeden Özcan, hedeflerinin yerel seçimlerin ardından Ayvalık Belediyesi'ne AK Parti bayrağı dikmek olduğunu ve bunu da gerçekleştirebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

İLÇENİN OPTİKÇİSİ KAYAALP'DE ADAY ADAYI

AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan'ın yanı sıra AK Parti'den Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adayı olan bir diğer isim olan Hakan Kayaalp ise gençliğine güvendiğini ve gençlere siyasette en fazla yer veren partinin de AK Parti olduğunun altını çizdi. Ayvalık'ta yıllardır gözlükçülük yaptığını kaydeden Kayaalp, her şeyden önce ilçede yaşayan bir vatandaş olarak Ayvalık'ın sorunlarını bildiğini ve bu sorunları çözümlemek için de AK Partiden aday adayı olduğunu söyledi.

Ayvalık Belediyesi'nin içinde bulunduğu dev ekonomik olumsuzlukların çözümlenmesi ve ilçenin dev yatırımlara kavuşturulması için Ayvalık'ın mutlaka AK Partili bir belediye ile yönetilmesinin önemine işaret eden Hakan Kayaalp, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ayvalık'ın AK Partinin AK kadrolarıyla yönetileceğine inandığının altını çizerek, 2014 yılında Ayvalık'ın AK Partili belediye ile yeni bir çığır açacağını savundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık AK Parti'de Aday Adayları Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement