Ayvalık Barınağındaki Sokak Hayvanları Bu Kış Üşümeyecek - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Barınağındaki Sokak Hayvanları Bu Kış Üşümeyecek

Ayvalık Barınağındaki Sokak Hayvanları Bu Kış Üşümeyecek

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; sokak hayvanlarına olan sevgisi ile bilinen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi Köpek Barınağının her geçen gün daha da kaliteli bir yer haline gelmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

18.11.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; sokak hayvanlarına olan sevgisi ile bilinen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi Köpek Barınağının her geçen gün daha da kaliteli bir yer haline gelmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle Ayvalık Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne barınakta kalan sokak köpekleri için yeni kulübeler alınması için talimat veren belediye başkanı Rahmi Gençer, "Bu kış barınağımızda kalan sokak köpklerimiz üşümeyecek" dedi.

Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak, hasta, yaşlı, sakat ve bakıma muhtaç sokak hayvanları için Başkan Rahmi Gençer'in de tam desteği ile çalışmalarına devam ediyor.

Sokak hayvanlarının en iyi koşullarda barınması, beslenmesi, tedavi ve kısırlaştırılmasının sağlaması amacıyla çıkılan yolda Ayvalık Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğünün planlarından birisi daha hayata geçirildi.

Ayvalık Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Bugün itibariyle gelen kulübelerimizle, olumsuz hava koşullarına karşı daha dayanıklı bir ortam hazırladığımız barınağımızda, hayvanlarımız refah içinde yaşayacaklar. Eski kulübelerimizin bir kısmını tadilattan geçirip bir kısmını da bazı sebeplerden dolayı eledik ve eksiklerimizi 'hem tüm hava koşullarına daha dayanıklı, hem daha hijyenik ve temizlenmesi daha kolay olan, yeni çevre dostu geri dönüşümle üretilen plastik kulübelerimizle tamamladık. Şimdilik 90 adet olarak alımını yaptığımız köpek kulübelerimizi yerlerine yerleştirdik." ifadeleri kullanıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Barınağındaki Sokak Hayvanları Bu Kış Üşümeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement