Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'e Başkan Uğur'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'e Başkan Uğur'dan Ziyaret

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer\'e Başkan Uğur\'dan Ziyaret

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve beraberindekiler makamında ziyaret etti.

07.10.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve beraberindekiler makamında ziyaret etti.

Her iki başkan ziyaret sırasında Ayvalık'a yapılması planlanan projeleri konuştu. Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, Ayvalık'ın yaz sezonunda iki - üç ay nüfusunun 500 bini bulduğunu ve yaklaşık 4 milyon turisti ağırladığını anlattı. Uğur'da Ayvalık'ın Balıkesir turizminin göz bebeği olduğunu ifade etti.

Ayvalık ile Cunda Adası arasında bulunan Türkiye'nin ilk boğaz köprüsünün yerine yapılacak yeni köprü hakkında bilgiler veren Uğur, maliyetinin ise 5- 6 milyon lira civarında olduğunu söyledi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'de başkan Uğur'dan hazır köprü projesine başlamışken boğazın derinleştirilmesini de istedi.

Bunun üzerine boğazın derinleştirme projelerini hazırlayan ve bu konuda bir çalışma yapan Ayvalık Liman Başkanı Hüseyin Demir'de toplantıya dahil oldu.

Gençer ve Uğur Ayvalık halkının rahatı için yapılacak projelerde Ayvalık Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ortak hareket edeceğini kaydettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'e Başkan Uğur'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement