Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'e Yelken Kulübü'nden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'e Yelken Kulübü'nden Ziyaret

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer\'e Yelken Kulübü\'nden Ziyaret

Ayvalık’ın en eski spor kulüplerinden biri olan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı, Antrenör Deniz Mesin ve derece alan sporcular Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret ederek başarılarının mutluluğunu paylaştılar.

14.04.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ın en eski spor kulüplerinden biri olan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı, Antrenör Deniz Mesin ve derece alan sporcular Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret ederek başarılarının mutluluğunu paylaştılar.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, genel Optimus Kızlar Klasmanı birincisi Esma Nur Bozlak, ikincisi Orkun Efe Alumert, dördüncü Yağmur ve kulüp temsilcilerini tebrik ederek Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı'dan Ayvalıklı çocuklara yönelik eğitimlere ağırlık vermesini istedi.

Belediye başkanı Gençer, "Yeter ki bir başlangıç olsun, eskisi gibi çocuklara yelken eğitimi ver, destek gelir. Çocuklar sizler arkadaşlarınızı teşvik edin, onları da çağırın. Dünyanın en keyifli sporlarından bir tanesidir yelken sporu. Bu sporu yaparken hayatı da öğreniyorsunuz. Mühim olan Ayvalık gençliğinin denizi, yelkeni öğrenmesi" diye konuştu.

Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı, "Ayvalık Belediye Başkanımız Rahmi Gençer ile Ayvalık'ta ki tüm çocukları ele alıp hepsini yelkenci yapacağız. Yelkenci yaparken de Barbaros'un torunlarını ortaya çıkartacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'e Yelken Kulübü'nden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement