Ayvalık Dingi Festivali ile Renklendi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Dingi Festivali ile Renklendi

Ayvalık Dingi Festivali ile Renklendi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Ayvalık Belediyesi Çamlık Yelken Kulübü Dingi Festivali 19-21 Mayıs tarihleri arasında Kapri Plajında başladı.

19.05.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Ayvalık Belediyesi Çamlık Yelken Kulübü Dingi Festivali 19-21 Mayıs tarihleri arasında Kapri Plajında başladı.

Kapri plajında gerçekleştirilecek olan festivalde, belediye bandosu, yelken antrenman yarışları, spor aktiviteleri, fener alayı ve festivali izlemeye gelen katılımcılar için dingi gezintisi yer aldı.

Geçtiğimiz yıl sonunda faaliyetlerine başlayan Çamlık Yelken Kulübü'nün Ayvalık Belediyesi ile organize edeceği ve 3 gün sürecek olan festivalin sonunda bir kokteyl eşliğinde ödül töreni de gerçekleştirildi.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ve daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda sporcunun bulunduğu törenin oldukça coşkulu yarışlara sahne olduğu gözlendi.

Muhabirimize açıklamalarda bulunan Çamlık Yelken Kulübü Başkanı Ahmet Cem Yalçın yaptığı açıklamada Çamlık Yelken Kulübü'nün ruhu denizci olan her yaştaki deniz tutkunlarına yeni bir kategoride yelken keyfi yaptırmayı ve yelken sporunu gençlere sevdirmeyi hedeflediklerini belirtti. Aynı zamanda yeni sınıf ve kategori oluşturan Türkiye'deki ilk yelken kulübü olmayı vizyon edindiklerini kaydeden Ahmet Cem Yalçın, Türkiye'de yelkencilik literatürüne geçecek modellere hayat vermeyi ve yeni kategorinin bölgedeki etkinliklerini genişleterek yaymayı hedeflediklerini belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Dingi Festivali ile Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement