Ayvalık DSP'de Yeni Başkan Hasan Atmaca Oldu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık DSP'de Yeni Başkan Hasan Atmaca Oldu

Ayvalık DSP\'de Yeni Başkan Hasan Atmaca Oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanlığından kısa bir süre önce istifa eden Birsen Soyak'ın yerine Hasan Atmaca'nın atandığı öğrenildi.

17.08.2012 15:15  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanlığından kısa bir süre önce istifa eden Birsen Soyak'ın yerine eski ilçe başkanı Hasan Atmaca'nın atandığı öğrenildi.

DSP Genel Merkezi tarafından Balıkesir İl Başkanlığına 13 Ağustos tarihinde yapılan talimatla DSP Ayvalık İlçe Başkanlığına 1,5 yıl önce ilçe başkanıyken, görevinden istifa eden eski başkan Hasan Atmaca getirildi. Atmaca'nın başkanlığındaki DSP Ayvalık İlçe Başkanlığında yeni yönetim ise; Selçuk Aydınlı, Levent Özkan, Mualla Aydemir, Hakkı Bekler, Seven Sırtı, Murat Kalfaoğlu, Okan Ünalır, Kerim Elma, Halil Kocabıyık, Levent Çandarlı, Metin Kocakanat, İsmail Yelken ve Mehmet Danacı isimlerinden oluştu.

Çiçeği burnunda ilçe başkanı Hasan Atmaca, muhabirimize yaptığı açıklamada, DSP Genel Merkezi'nin Ayvalık İlçe Başkanlığı görevine kendisini layık görmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım atama yoluyla verilen görevi en iyi şekilde yapabilmenin mücadelesini vereceğiz. Ayvalık'ta bir çok konuda aksayan sorunları en iyi şekilde dile getirerek, ilçemiz siyasetine yepyeni bir soluk getirebilmenin savaşını vereceğiz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık DSP'de Yeni Başkan Hasan Atmaca Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement