Ayvalık Gençlik Meclisi, Köyler İçin Kitap Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Gençlik Meclisi, Köyler İçin Kitap Kampanyası Başlattı

Ayvalık Gençlik Meclisi, Köyler İçin Kitap Kampanyası Başlattı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kasım ayının 2. Haftası kutlanacak olan Dünya Çocuk Kitapları Haftası sebebiyle “Bir Kitap Bir Hayat” adı altında bir kampanya başlattı.

12.10.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kasım ayının 2. Haftası kutlanacak olan Dünya Çocuk Kitapları Haftası sebebiyle "Bir Kitap Bir Hayat" adı altında bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle Ayvalık sınırları içinde yer alan liselere kitap kumbarası konuldu. Başlatılan kampanya ile ilgili bilgi veren Ayvalık Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Lütfü Kotan, "Bu kampanya ile birlikte liselerimizde eğitim gören arkadaşlarımıza paylaşma duygusunu bir nebze de olsa hatırlatmak istedik. Kampanya süresince toplanacak olan kitapları yine Ayvalık köylerinde eğitim gören kardeşlerimize hediye edeceğiz" dedi.

Kotan, Ekim ayının son gününe kadar devam edeceğini vurguladığı kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşların, Ayvalık Belediyesi Başkanlık binası başta olmak üzere, Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi, eski Kırlangıç Fabrikası ve Ayvalık sınırları içindeki liselere konulan kumbaralar vasıtasıyla kitap bağışında bulunabileceklerini belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Gençlik Meclisi, Köyler İçin Kitap Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement