Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübü Kampa Girdi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübü Kampa Girdi

Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübü Kampa Girdi

Ayvalık Judo ve Ju jitsu Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası öncesinde kampa girdi.

28.09.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Judo ve Ju jitsu Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları, Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak olan Balkan Şampiyonası öncesinde kampa girdi.

Ayvalık İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu'nun da yalnız bırakmadığı, morallerinin son derece yüksek olduğu gözlenen sporcuların Balkan Şampiyonası'ndan mutlaka kupa ve madalya ile döneceklerine inandıkları belirtti. Bükreş'te yapılacak şampiyona öncesinde açıklamalarda bulunan Türkiye Ju Jitsu Federasyonu Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi ve Ayvalık Juod ve Ju jitsu Kulübü Başkanı Ali Çamlıbel sporcularına güvendiğinin altını çizdi.

Cunda Uygulama Oteli'nde girdikleri kampın tüm masraflarının Northel Enerji Genel Müdürü Cem Yalçın öncülüğünde karşılanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Çamlıbel, "Northel Enerji ve Sayın Cem Yalçın'a bize bu desteği yapması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu kamp, Türkiye Ju jitsu ve Brezilya Jiu jitsu Federasyonunun ilk milli takım kampıdır. 40 sporcunun katıldığı kampta 25 sporcu 10 antrenör ve 5 idareci yer almışlardır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübü Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement